Ben oradan bir kere Ekşili Köfte yedim inanın bana evde daha iyi oluyorKayseri Mutfağı da çok pahalıymış bugün gittim biraz pişman oldum . İlla gidilirse mantı falan yemek lazım diğerleri çok pahalı .
Ben oradan bir kere Ekşili Köfte yedim inanın bana evde daha iyi oluyorKayseri Mutfağı da çok pahalıymış bugün gittim biraz pişman oldum . İlla gidilirse mantı falan yemek lazım diğerleri çok pahalı .
Hocam lüks otelde Herşey dahil her gün burda yemekten daha ucuza geliyorViyana Kahvesi şaşırmış iyice saçmalamışlar ekler bile 405 TL olmuş . Sanki lüks otel olacak şey değil.Gitmemek lazım ama konumu iyi diye dolu oluyor hep .Giden de herhalde çay falan içiyordur sadece
Ekli dosyayı görüntüle 82906
Ekli dosyayı görüntüle 82907
Bi popüler kültür peşinde onca insan gidiyorViyana Kahvesi şaşırmış iyice saçmalamışlar ekler bile 405 TL olmuş . Sanki lüks otel olacak şey değil.Gitmemek lazım ama konumu iyi diye dolu oluyor hep .Giden de herhalde çay falan içiyordur sadece
Ekli dosyayı görüntüle 82906
Ekli dosyayı görüntüle 82907
Ve kıraathane çayı cafe çayına fark atarBi popüler kültür peşinde onca insan gidiyor
Viyana kahvesi sosyal medyada patladı mı? Ben pek takip etmrdiğimden daha yeni öğreniyorumBi popüler kültür peşinde onca insan gidiyor
Genelde facebook ta tiktok ta falan reklamları yaygın Youtube de millet habire gidip video çekiyor.Galata Kulesi ve Beşiktaş ta iyi yerlere Cafe açtılar. Ben 2 ay önce dinlenmek için gittim ; hep turist vardı ve gurbetçi aileler . ama tabi zengin kesim de gidiyordur.Viyana kahvesi sosyal medyada patladı mı? Ben pek takip etmrdiğimden daha yeni öğreniyorum
Bizde bi kere gittik ailece tam Galata kulesinin önünde olduğu için rağbet oluyorGenelde facebook ta tiktok ta falan reklamları yaygın Youtube de millet habire gidip video çekiyor.Galata Kulesi ve Beşiktaş ta iyi yerlere Cafe açtılar. Ben 2 ay önce dinlenmek için gittim ; hep turist vardı ve gurbetçi aileler . ama tabi zengin kesim de gidiyordur.
Benim bildiğim Orta Üst kesimin gittiği bir mekan.Viyana kahvesi sosyal medyada patladı mı? Ben pek takip etmrdiğimden daha yeni öğreniyorum
Artık orta kesime bile fazla geliyorBenim bildiğim Orta Üst kesimin gittiği bir mekan.
Beşiktaş şubesi ne zaman görsem dolu oluyor
Hocam oturdunuz mu kişi başı 750 altına kalkmak mümkün değil, orta kesim bile maaştan maaşa yaşıyor ülkedeArtık orta kesime bile fazla geliyor
Ben hiç profil analizi çıkarmadım buradaki tiplerden. Caferağa’dakinde dolu masa görüyoumBenim bildiğim Orta Üst kesimin gittiği bir mekan.
Beşiktaş şubesi ne zaman görsem dolu oluyor
Bende lenovo ideapad 510 var 2016'dan beri kullanıyorum, bu zamana kadar bir adaptörü bozuldu onu değiştim, pili şiştiği için çıkartmak zorunda kaldım, şuan klavyesi çalışmıyor onun dışında iyi bile dayandı. Ancak doğrudur bazı modellerinde kronik sorunlar vardırKurulduğu Antalya'dan hiçbir neden açıklamadan çekilen ve biyografilerinde 'İstanbul'da kuruldu' diye yalan söyleyerek Antalya'ya ihanet eden Jolly Joker'in organize ettiği hiçbir konsere gitmem, götürmek de istemem.
Bilgisayarda da Lenovo'dan uzak dururum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.