Tema düzenleyici

Önermediğiniz Markalar

Kayseri Mutfağı da çok pahalıymış bugün gittim biraz pişman oldum . İlla gidilirse mantı falan yemek lazım diğerleri çok pahalı .
Ben oradan bir kere Ekşili Köfte yedim inanın bana evde daha iyi oluyor

İstanbul'da yer alan Viyana Kahvesi şubeleri de aşırı pahalı. Sanırım İzmir'de de var . Giderseniz de tatlı almamaya çalışın sadece kahve için . Cheesecake tatıları 480-500 TL civarında . Ben gitmek zorunda kalırsam konum itibariyle ya Türk Kahvesi ya da çay içiyorum.

Bugün yine Penguen Kitabevi cafe nin önünden geçtim . Latte 165 TL idi. Çok para.

Sarar çok pahalı . Aşırı pahalı . Gömlek vs alacaksanız onun yerine İGS, Pierre Cardin'den veya Çetinkaya'dan alabilirsiniz.

Viyana Kahvesi şaşırmış iyice saçmalamışlar ekler bile 405 TL olmuş . Sanki lüks otel olacak şey değil.Gitmemek lazım ama konumu iyi diye dolu oluyor hep .Giden de herhalde çay falan içiyordur sadece

1758551902662.png

1758551919382.png

Viyana kahvesi sosyal medyada patladı mı? Ben pek takip etmrdiğimden daha yeni öğreniyorum
Genelde facebook ta tiktok ta falan reklamları yaygın Youtube de millet habire gidip video çekiyor.Galata Kulesi ve Beşiktaş ta iyi yerlere Cafe açtılar. Ben 2 ay önce dinlenmek için gittim ; hep turist vardı ve gurbetçi aileler . ama tabi zengin kesim de gidiyordur.

Genelde facebook ta tiktok ta falan reklamları yaygın Youtube de millet habire gidip video çekiyor.Galata Kulesi ve Beşiktaş ta iyi yerlere Cafe açtılar. Ben 2 ay önce dinlenmek için gittim ; hep turist vardı ve gurbetçi aileler . ama tabi zengin kesim de gidiyordur.
Bizde bi kere gittik ailece tam Galata kulesinin önünde olduğu için rağbet oluyor

Konu sahibi
Benim bildiğim Orta Üst kesimin gittiği bir mekan.

Beşiktaş şubesi ne zaman görsem dolu oluyor
Ben hiç profil analizi çıkarmadım buradaki tiplerden. Caferağa’dakinde dolu masa görüyoum

Hiç olayını anlayamadığımdan ötürü girmediğim bir mekan, girmemeye devam etmeye karar verdim, teşekkürler

Kurulduğu Antalya'dan hiçbir neden açıklamadan çekilen ve biyografilerinde 'İstanbul'da kuruldu' diye yalan söyleyerek Antalya'ya ihanet eden Jolly Joker'in organize ettiği hiçbir konsere gitmem, götürmek de istemem.

Bilgisayarda da Lenovo'dan uzak dururum.

Kurulduğu Antalya'dan hiçbir neden açıklamadan çekilen ve biyografilerinde 'İstanbul'da kuruldu' diye yalan söyleyerek Antalya'ya ihanet eden Jolly Joker'in organize ettiği hiçbir konsere gitmem, götürmek de istemem.

Bilgisayarda da Lenovo'dan uzak dururum.
Bende lenovo ideapad 510 var 2016'dan beri kullanıyorum, bu zamana kadar bir adaptörü bozuldu onu değiştim, pili şiştiği için çıkartmak zorunda kaldım, şuan klavyesi çalışmıyor onun dışında iyi bile dayandı. Ancak doğrudur bazı modellerinde kronik sorunlar vardır

Geri
Üst Alt