Bu cihazlar genelde bir bir buçuk yılın ardından bayağı ağır donmalara kasmalara meyilliler.Redmi Kullananların Çoğunluğunun yaşadığı bölge; Güneydoğu Anadolu Bölgesi yazılım olarak problemli derken ne oluyor hocam birazdaha açarmısınız?
yurt dışından gelenlerin öyle bir sorunu yok şuanda.Bu cihazlar genelde bir bir buçuk yılın ardından bayağı ağır donmalara kasmalara meyilliler.
Ama yeni halleri olan siyah boyalarlaBİM'deki fiyatlar A 101 e göre daha iyi . Peynir gofret gibi ürünlerde.
Haddim olmayarak, ben şöyle düşünüyorum. Ben daha çok borsada işlem gören şirketlerden alışveriş yaparım. (Bim, Migros, Şok) Çünkü hata yapma lüksleri, diğerlerine göre daha azdır. Bu şirketlerin hakkında çıkan olumsuz bir yorum, borsadaki hisseyi ve şirketi duman edebilir. Özelikle de önermediğiniz Bim'in borsadaki hacim ve büyüklüğünü örnek vermek gerekirse, diğer marketlere istavrit dersek, Bim direk balinadır. Balinalarda bilirki, majör bir hata yaparsa, istavritin kayınçosuna dönüşebilir.BİM'i önermiyorum, ama aynı şirketin diğer marketi FİLE'yi önerebilirim
Biz anlıyoruz hocamHaddim olmayarak, ben şöyle düşünüyorum. Ben daha çok borsada işlem gören şirketlerden alışveriş yaparım. (Bim, Migros, Şok) Çünkü hata yapma lüksleri, diğerlerine göre daha azdır. Bu şirketlerin hakkında çıkan olumsuz bir yorum, borsadaki hisseyi duman edebilir. Özelikle de önermediğiniz Bim'in borsadaki hacim ve büyüklüğünü örnek vermek gerekirse, diğer marketlere istavrit dersek, Bim direk balinadır. Balinalarda bilirki, majör bir hata yaparsa, istavritin kayınçosuna dönüşebilir.
Not: Burada yapılan yorum ve görüşler yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kendime deli gibi konuşuyorum işte...
İnsanların çoğu üç harfli marketlerin çokluğu sebebiyle oralardan alışveriş yapıyor ama sosyal medya patır patır rezillikleri düşüyor ama borsada değer kaybı görmüyor siz daha iyi bilirsiniz amaHaddim olmayarak, ben şöyle düşünüyorum. Ben daha çok borsada işlem gören şirketlerden alışveriş yaparım. (Bim, Migros, Şok) Çünkü hata yapma lüksleri, diğerlerine göre daha azdır. Bu şirketlerin hakkında çıkan olumsuz bir yorum, borsadaki hisseyi duman edebilir. Özelikle de önermediğiniz Bim'in borsadaki hacim ve büyüklüğünü örnek vermek gerekirse, diğer marketlere istavrit dersek, Bim direk balinadır. Balinalarda bilirki, majör bir hata yaparsa, istavritin kayınçosuna dönüşebilir.
Not: Burada yapılan yorum ve görüşler yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kendime deli gibi konuşuyorum işte...
Bu arada, elimdeki market hissesi = 0 (sıfır)Biz anlıyoruz hocam
Demek ki yeterince majör hata olarak görmüyor yatırımcılar bunları. Minör, minnoş hata deyip geçiyorlar. Majör hatalar, kardaki büyük düşüşler, mağaza sayısının azalması vs.. Bu bahsettiğiniz rezillikler eğer kar ve mağaza sayılarında büyük azalmalara yol açıyorsa, işte bu kötü...İnsanların çoğu üç harfli marketlerin çokluğu sebebiyle oralardan alışveriş yapıyor ama sosyal medya patır patır rezillikleri düşüyor ama borsada değer kaybı görmüyor siz daha iyi bilirsiniz ama
Bunlar ucuzluk marketleri olduğu için ve mağlup ülke deki ekonomik durum da sebep olduğu için kimse bu olaylar hakkında uğraşmıyorDemek ki yeterince majör hata olarak görmüyor yatırımcılar bunları. Minör, minnoş hata deyip geçiyorlar. Majör hatalar, kardaki büyük düşüşler, mağaza sayısının azalması vs.. Bu bahsettiğiniz rezillikler eğer kar ve mağaza sayılarında büyük azalmalara yol açıyorsa, işte bu kötü...
Komutanım, öyle firmalar dibe doğru gidiyor ki, isim de verirdim ama buna gerenk yok, reklam kokan hareketlere girer...Bunlar ucuzluk marketleri olduğu için ve mağlup ülke deki ekonomik durum da sebep olduğu için kimse bu olaylar hakkında uğraşmıyor
Yok artık,Penguen Kitabevi'ne olan tepkim devam ediyor umarım bana dava açmazlar![]()
. Cafe alanında Limonata 170 TL imiş .
Vestel diyememde arçelik köklü firma ama klimasında ve çamaşır makinesini önermiyebilirimVestel beyazz eşyaları dökülüyor.
arçelik daha kaliteli vestel'in tüm ürünleri dökülüyor garçekten Bir türk firmasına yakışmıyor.Vestel diyememde arçelik köklü firma ama klimasında ve çamaşır makinesini önermiyebilirim
yarın karpuzlu limonata işine giriyoruz.Yok artık,
Yalnız bir kitap fuarı zamanı ben karpuzlu limonatayı 120 tl'ye almıştım,
klimasında ve çamaşır makinesinde sorun yaşadığım için arçelik dedim özellikle klimada pişman oldum diyebilirimarçelik daha kaliteli vestel'in tüm ürünleri dökülüyor garçekten Bir türk firmasına yakışmıyor.
yarın karpuzlu limonata işine giriyoruz.
haklısınız.klimasında ve çamaşır makinesinde sorun yaşadığım için arçelik dedim özellikle klimada pişman oldum diyebilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.