Tema düzenleyici

Önermediğiniz Markalar

Xiaomi süpürge. 2 tane almıştık ikiside arızalı çıkmıştı. Üstelik kendi mağazasında almamıza rağmen hiç ilgilenmediler. Dyson’a döndük sonrasında.

Neden? Ekosistemi şu an en iyi durumda olan firma
1-Her Yıl aynı telefonu daha pahalıya çıkarıyorlar
2-Mac'ler zaten facia
Ipad bilmiyorum Ayrıca Android samsung ibaret değil gerçekten fiyat performans telefonları hatta oyun telefonu bile var. Apple kesinlikle kazıklıyor İnsanların almasının tek nedeni Zengin gibi göstermesi ama Bunun için kullanan %78 Apple kullanıcılarına sesleniyorum "BENCE IPHONE KULLANMAK FAKİR İŞİ"
Ha birde özellikle Amerika da Iphone almadı diye deliren ortaokul çocukları ayrı deli zaten. Birçok özelliği zayıf olan zengin sananlar kendini bir şey sanmaya devam etsin ekosistem iyide ne yapayım yani Watch Ipad ve Mac mi kullanayım tek saçma. O yüzden Telefon alırken araştırın hemen Applea atlamayın.

Konu sahibi
2-Mac'ler zaten facia
Mac ARM’a geçtikten sonra zengin oyuncağından iş canavarına dönüştü. İş için, photoshop CAD için dizüstü almak istiyorum diye soranlara bakım çoğu kişi ikinci el M serisi macbook bakın diyor artık windows dizüstülerin pek yüzüne bakılmıyor bu konuda. iphone ipad’ede entegre bir cihaz windows android ile bunu yapmaya çalıştı da pek beceremedi galiba hiç kullanan görmedim.
Almak zorunda değilsiniz, iOS iyi optimize edilmiş bir işletim sistemi, eski telefonları hala kullanılabilir durumdalar.
Ayrıca Android samsung ibaret değil gerçekten fiyat performans telefonları hatta oyun telefonu bile var.
iphoneları ben çok amaçlı olarak görüyorum, onlarda da oyunlar oynanabilir, SE serisi fiyat-performans yamulmuyorsam ya da ikinci el az buçuk yeni herhangi bir telefonu da bu kategoriye girebilir.
Apple kesinlikle kazıklıyor
Hangi cihaz segmentinden bahsettiğinize bağlı ama genelde sıfırda “kazıklıyor” fakat burada başka faktörler devreye giriyor (bahsedilen ekosisteme dahil olma ihtiyacı vs.) kazıklayıp kazıklamadığını anlamak içim başka birtakım faktörlere de bakmak lazım. Mesela Mac’te M1 üstü almak biraz absürt M4 alanlar kazıklanıyor belki bazı niş istisnalar haricinde.
İnsanların almasının tek nedeni Zengin gibi göstermesi ama Bunun için kullanan %78 Apple kullanıcılarına sesleniyorum "BENCE IPHONE KULLANMAK FAKİR İŞİ"
Almasındaki tek sebep zengin göstermesi yanlış bir genelleme fakat altında yatan bir faktör olabiliyor. Telefondan ekonomik durum, sosyoekonomik analiz kasan kendisini en yakın camdan aşağı atmalıdır
Ha birde özellikle Amerika da Iphone almadı diye deliren ortaokul çocukları ayrı deli zaten.
Amerika’ya ve iphone’a özgü durumlar değiller FOMO gibi bir takım faktörler sonucu dünya genelinde bulunan bir şey.
Birçok özelliği zayıf olan
Hangi özellikleri kastetmektesiniz? Açar mısınız?
ekosistem iyide ne yapayım yani Watch Ipad ve Mac mi kullanayım tek saçma. O yüzden Telefon alırken araştırın hemen Applea atlamayın.
Farklı cihazlar da kullanabilirsiniz bunlara ek. apple harici bir cihaz kullandığınızda evinize şafak operasyonu düzenlenmiyor

Beyaz eşyada vestelden uzak durun.
Bulaşık makinesi aldım. Üç yılın sonunda sonunda problem çıkartmaya başladı. Yetkili servis bile sorunu çözemedi.
Sonuç...
Gittim yeni bir makine aldım.
Üstelik faal olan ve düzgün yıkamayan bir makinenin sorununun çözülememiş olmasından..

1.si bu telefonun kötü olduğu anlamına gelmiyor.
2) Neredeyse bütün firmalar artık aynısını yapıyor, akıllı telefon sektörü doyum noktasına uğraştı.
3) Cihazlar artık 2 3 yılda bir değiştirilmiyor, durum böyle olunca adamlar da gerek duymuyor.

2-Mac'ler zaten facia
Oyun için evet, oyun dışında bu cihazlar özellikle laptoplar performans canavarı. Masaüstü performansını uzun bataryada ömrünü windows cihazda almanız çok zor. Asus Probook serisi ile Samsung Galaxybook serileri var buna rakip ama ikisi de trde satılmıyor.
Eğer ciddi iş yapıyorsanız (müzik,resim,video/fotoğraf editleme) direkt Ipad alın. [S9 Ultram var ona rağmen söylüyorum.]

Ayrıca Android samsung ibaret değil gerçekten fiyat performans telefonları hatta oyun telefonu bile var. Apple kesinlikle kazıklıyor İnsanların almasının tek nedeni Zengin gibi göstermesi ama Bunun için kullanan %78 Apple kullanıcılarına sesleniyorum "BENCE IPHONE KULLANMAK FAKİR İŞİ"
Ha birde özellikle Amerika da Iphone almadı diye deliren ortaokul çocukları ayrı deli zaten. Birçok özelliği zayıf olan zengin sananlar kendini bir şey sanmaya devam etsin

Ben şahsen iPhone almam ama kim alırsa da neden aldığını anlarım. İnsanlar telefon konusunda bilgi sahibi olmak zorunda değil, diyor ne kaliteli? Çoğu kişi diyor Apple, gidiyor onu alıyor.

Fiyat/Performans ürünü dediğiniz çoğu ürün e-waste denilecek şeyin size itilmesi. Daha geçen gittim teknoloji da adam diyor bu ürün f/p ürünü 13kya (Telefonun işlem gücü benim ESKİ 2020 model telefondan biraz daha iyi [Telefonum da Galaxy M serisi ha öyle iyi de değil]) diyor işte 200MP kamerası var çoğu telefondan iyi çekiyor. Yok öyle birşey sırf MP'si büyük diye kamera daha iyi olmuyor. Bunun içinde Sensör boyutu, yazılımı, fotoğraf işleme algoritması, odak aralığı gibi diğer durumlar da var.

Oyun telefonlarının TEK özelliği oyun oynamak, onun dışında her işte berbatlar. Yazılımlarınstabil değil, kameraları gerçekten kötü (doğrusu yeni ROG'ler biraz düzeltmiş diye duydum), batarya ömürleri berbat ama oyun için mükemmel cihazlar.

Apple kullanıcılarına seslendiğiniz kesim öznel olduğu için fikrinize saygı duyuyorum.

ekosistem iyide ne yapayım yani Watch Ipad ve Mac mi kullanayım tek saçma. O yüzden Telefon alırken araştırın hemen Applea atlamayın.
Ekosistem bu demek zaten?
Bu Apple'da da aynı Samsung da da Huawei de de Google da da.

Bu saatten sonra olay şu, hangi cihazı kullanıyorsan ve markasından memnun isen git onun yenisini al.

ACER, özellikle monitörleri.

Garanti olarak 2 yıl değil 18 aylık garanti verildi. Aldığım monitörün piksel arrayi (pikselleri) garanti bittikten 2-3gün sonra en altı bozuldu.

Müşteri numarasını bulup bağlanmak ayrı işkence idi.

Bi şekil bulduk, servise gönderelim dedik; tek 1 servis var o da İstanbul'da kargonun gidişi gelişi ücreti bizden üzerine arıza tespit parası alınacak. Garanti bittiği için işte ekstra sırada bekleyeceksiniz de de de.

Ben monitörü zamanında 1.800e aldım.(2020) 18 ay sonra (2022) 600tl arıza tespit + 150şer lira kargo ücreti ödeyecektik. (O zamanlarda aynı monitör 2.500tl idi)

Geri
Üst Alt