Neden? Ekosistemi şu an en iyi durumda olan firmaApple kesinlikle almayın
1-Her Yıl aynı telefonu daha pahalıya çıkarıyorlarNeden? Ekosistemi şu an en iyi durumda olan firma
Mac ARM’a geçtikten sonra zengin oyuncağından iş canavarına dönüştü. İş için, photoshop CAD için dizüstü almak istiyorum diye soranlara bakım çoğu kişi ikinci el M serisi macbook bakın diyor artık windows dizüstülerin pek yüzüne bakılmıyor bu konuda. iphone ipad’ede entegre bir cihaz windows android ile bunu yapmaya çalıştı da pek beceremedi galiba hiç kullanan görmedim.2-Mac'ler zaten facia
Almak zorunda değilsiniz, iOS iyi optimize edilmiş bir işletim sistemi, eski telefonları hala kullanılabilir durumdalar.1-Her Yıl aynı telefonu daha pahalıya çıkarıyorlar
iphoneları ben çok amaçlı olarak görüyorum, onlarda da oyunlar oynanabilir, SE serisi fiyat-performans yamulmuyorsam ya da ikinci el az buçuk yeni herhangi bir telefonu da bu kategoriye girebilir.Ayrıca Android samsung ibaret değil gerçekten fiyat performans telefonları hatta oyun telefonu bile var.
Hangi cihaz segmentinden bahsettiğinize bağlı ama genelde sıfırda “kazıklıyor” fakat burada başka faktörler devreye giriyor (bahsedilen ekosisteme dahil olma ihtiyacı vs.) kazıklayıp kazıklamadığını anlamak içim başka birtakım faktörlere de bakmak lazım. Mesela Mac’te M1 üstü almak biraz absürt M4 alanlar kazıklanıyor belki bazı niş istisnalar haricinde.Apple kesinlikle kazıklıyor
Almasındaki tek sebep zengin göstermesi yanlış bir genelleme fakat altında yatan bir faktör olabiliyor. Telefondan ekonomik durum, sosyoekonomik analiz kasan kendisini en yakın camdan aşağı atmalıdırİnsanların almasının tek nedeni Zengin gibi göstermesi ama Bunun için kullanan %78 Apple kullanıcılarına sesleniyorum "BENCE IPHONE KULLANMAK FAKİR İŞİ"
Amerika’ya ve iphone’a özgü durumlar değiller FOMO gibi bir takım faktörler sonucu dünya genelinde bulunan bir şey.Ha birde özellikle Amerika da Iphone almadı diye deliren ortaokul çocukları ayrı deli zaten.
Hangi özellikleri kastetmektesiniz? Açar mısınız?Birçok özelliği zayıf olan
Farklı cihazlar da kullanabilirsiniz bunlara ek. apple harici bir cihaz kullandığınızda evinize şafak operasyonu düzenlenmiyorekosistem iyide ne yapayım yani Watch Ipad ve Mac mi kullanayım tek saçma. O yüzden Telefon alırken araştırın hemen Applea atlamayın.
1.si bu telefonun kötü olduğu anlamına gelmiyor.1-Her Yıl aynı telefonu daha pahalıya çıkarıyorlar
Oyun için evet, oyun dışında bu cihazlar özellikle laptoplar performans canavarı. Masaüstü performansını uzun bataryada ömrünü windows cihazda almanız çok zor. Asus Probook serisi ile Samsung Galaxybook serileri var buna rakip ama ikisi de trde satılmıyor.2-Mac'ler zaten facia
Eğer ciddi iş yapıyorsanız (müzik,resim,video/fotoğraf editleme) direkt Ipad alın. [S9 Ultram var ona rağmen söylüyorum.]Ipad bilmiyorum
Ayrıca Android samsung ibaret değil gerçekten fiyat performans telefonları hatta oyun telefonu bile var. Apple kesinlikle kazıklıyor İnsanların almasının tek nedeni Zengin gibi göstermesi ama Bunun için kullanan %78 Apple kullanıcılarına sesleniyorum "BENCE IPHONE KULLANMAK FAKİR İŞİ"
Ha birde özellikle Amerika da Iphone almadı diye deliren ortaokul çocukları ayrı deli zaten. Birçok özelliği zayıf olan zengin sananlar kendini bir şey sanmaya devam etsin
Ekosistem bu demek zaten?ekosistem iyide ne yapayım yani Watch Ipad ve Mac mi kullanayım tek saçma. O yüzden Telefon alırken araştırın hemen Applea atlamayın.
FİLElerde kasalarda sistem çökmesi de çok yaşanıyorBİM'i önermiyorum, ama aynı şirketin diğer marketi FİLE'yi önerebilirim
Evet hatta bugün yaşadım, ama onun haricinde ferah gibiler, BİM direkt alışverişten soğuturFİLElerde kasalarda sistem çökmesi de çok yaşanıyor
Bim Şok A101 ama özellikle şoklar da aşırı derece dağınıklık ürün çeşitliliği ile çok sıkıntılı marketlerEvet hatta bugün yaşadım, ama onun haricinde ferah gibiler, BİM direkt alışverişten soğutur
Robo süpürge mi?Xiaomi süpürge. 2 tane almıştık ikiside arızalı çıkmıştı. Üstelik kendi mağazasında almamıza rağmen hiç ilgilenmediler. Dyson’a döndük sonrasında.
Redmi Kullananların Çoğunluğunun yaşadığı bölge; Güneydoğu Anadolu Bölgesi yazılım olarak problemli derken ne oluyor hocam birazdaha açarmısınız?Redmi telefon almayın, yazılımı hep problemli oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.