valla hocam bende o derece bi repaint becerisi yokşu o530a eshot ve izulaş repaint detaylı güzel olurdu
hocam bunun iett editionu varEkli dosyayı görüntüle 101700Ekli dosyayı görüntüle 101701
Elbet Procity TR Modu bulsam daha iyi olurdu ama Procity EU modu buldum ve gayet hoşuma gitti gerek araç sesi gerek tasarım falan gayet güzel . Modun içinden 3 araç çıktı
BMC Procity EU 10.6m Diesel
BMC Procity EU 12m Diesel
BMC Procity EU 12m CNG
Ben bulamadımhocam bunun iett editionu var
Ben bulamadım![]()
Hocam bu ğcretli Procity Tr için değil mi
Yav Hocam siz kullanamıyorsunuz benimki nasıl duruyor30la giderken 20 saniyede duran araç mı olur Bredaya bak
Hocam valla benimkşnde Fren çok sıkıntılı acaba CNG diye mi öyleö ABS devreye yarım yamalak giriyorYav Hocam siz kullanamıyorsunuz benimki nasıl duruyor
Hocam bende kullanıyorum da bu şekil bir döküntü yaşamadımHocam valla benimkşnde Fren çok sıkıntılı acaba CNG diye mi öyleö ABS devreye yarım yamalak giriyor
değil hocam ücretsizi içinHocam bu ğcretli Procity Tr için değil mi
Yarın deneyeceğimdeğil hocam ücretsizi için
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.