Tema düzenleyici

Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_2421.jpeg

Para para para. Varlığı bir dert, yokluğu yara.

Efsanevi Belgrad haritası genişletiliyormuş anladığım kadarıyla. OMSI Serbia Discord grubunda gördüm.

Hatta şöyle bir video da var. Videodaki hat normalde Belgrad harita modunda yok.

Umarım iptal olmaz da başka hatlarda gitme fırsatımız da olur.

Son düzenleme:
Lublin'de seferlere devam. 156 hattında 29 sefer, 158 hattında 7 sefer gerçekleştirdim. 156 bitti fakat 158'de daha 11 seferim var. Sonra üçüncü ve son hat 55 ile haritaya veda edeceğim.
En kısa hattan en uzun hatta doğru gidiyorum sırayla.

Harita çok gerçekçi tasarlandığı ve hatlar da birbirine yakın seçildiği için hatları öğrenmesi kolay. Üç hattın ortak yolu çok. Birinde gidince ötekinin yarısında gitmiş gibi oluyorsun zaten. :D Bu sebeple 158 hattını bir gidiş bir dönüşte neredeyse tamamen çözdüm.

Gerçekte haritada olan üç hatta da troleybüs kullanılıyormuş, zaten her yerdeki elektrik tellerinin sebebi bu.

Haritanın tek sıkıntısı ara sıra yolda araçların bozulmuş gibi öylece kalması.

1762373320596.jpeg

Benim omsi 2 aldığım otobüslerden artık avenue plus ta var artık ilk başta bmc procity tr,ısuzu citiport,temsa avenue lf,otokar kent lf,mercedes benz 0345,bmc belde 280 cb,mercedes benz 0345 conecto,temsa avenue plus lf

Bende hohenkirchen haritasına geçtim az hat var o kötü ama olsun
Az hat olması sorun değil ki çok az da sayılmaz. Asıl olumsuz yanı; haritanın yarısı otobüs sürüşüne uygun değil. Bazı yollar çıldırtıyor. İETT şoförlerini getirsek onlar bile yaka silkerdi herhalde. Ayrıca benim gibi köy/kasaba yollarını pek sevmeyenler için de iyi bir seçim değil. Çok mu kötü? Değil ama daha iyi olabilirmiş madem kurgusal yani.

Az hat olması sorun değil ki çok az da sayılmaz. Asıl olumsuz yanı; haritanın yarısı otobüs sürüşüne uygun değil. Bazı yollar çıldırtıyor. İETT şoförlerini getirsek onlar bile yaka silkerdi herhalde. Ayrıca benim gibi köy/kasaba yollarını pek sevmeyenler için de iyi bir seçim değil. Çok mu kötü? Değil ama daha iyi olabilirmiş madem kurgusal yani.
Ben beğendim hocam da az yolcu var bomboş gidiyoz valla

Eshot ve iett şoförlerinin kıskandığı yanlış güzergahtan doğru yere çıksa da şoförlerin kıskandığı o durma pozisyonu

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-11-14 175303.png
    Screenshot 2025-11-14 175303.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 14
Screenshot 2025-11-10 181049.png

Bu kadar dolu olduğuna bakmayın ilk durağın h2.durakta yarısı indi sonra baya bindi 3.durakta neredeyse herkes indi bomboş gittik hatta boşuna körüklü almışım
Araç:Bad Huegelsdorf Repaintli Euro 5 ses modlu conecto

Geri