Tema düzenleyici

Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1760732308100.png

Hohenkirchen 854 hattı için 30 Eylül 2025'te böyle bir not girmişim kendi kendime. Bayağı güldüm. 😂

Budapeşte haritasında ciddi optimize sorunları var. En son videodaki gibi oldu birden bire. Zaten bir bölgede fps kendi kendine 15'e falan düşüyor bir süre öyle kalıyor. Diğer haritalarda böyle bir saçmalık göremedim. Hiç mi test etmediniz yahu? Daha da girmem bu haritaya. Haritayı kesinlikle önermiyorum. Gerçeğe yakın tasarımı güzel ama optimize sorunları ve yoldaki bozuklukların abartılması insanı soğutuyor. Yazık olmuş emeğe. Belgrad çok iyi olmasa da bu konularda daha iyi en azından. Belgrad'daki en önemli sorun kalkış saatlerinin çok zorlaması. Onun dışında önerebilirim.

Budapeşte haritasında ciddi optimize sorunları var. En son videodaki gibi oldu birden bire. Zaten bir bölgede fps kendi kendine 15'e falan düşüyor bir süre öyle kalıyor. Diğer haritalarda böyle bir saçmalık györemedim. Hiç mi test etmediniz yahu? Daha da girmem bu haritaya. Haritayı kesinlikle önermiyorum. Gerçeğe yakın tasarımı güzel ama optimize sorunları ve yoldaki bozuklukların abartılması insanı soğutuyor. Yazık olmuş emeğe. Belgrad çok iyi olmasa da bu konularda daha iyi en azından. Belgrad'daki en önemli sorun kalkış saatlerinin çok zorlaması. Onun dışında önerebilirim.
Bende bu haritaya indirecektim, ama senin dediklerinden sonra indirmemeye karar verdim. Artık körüklü Conecto ile budapeşte sokaklarında hızlı gittiğim günler aklıma gelecek.

Projekt Lublin’e geçtim. Harita gördüğüm en güzel harita tasarım olarak. Çok gerçekçi görünüyor yollar OMSI 2’nin eski/yetersiz grafiklerine rağmen. Üç hat var. En kısa olan (25 dk civarı tek yön) 156 hattında başladım. Kajosoft’un körüklü Conecto’su ile gidiyorum. İnanılmaz keyifli geçti ilk seferler. Dinlenme süreleri gayet iyi, mesela bir keresinde 24 dk seferden sonra 20 dk dinlenme kaldı. Optimize sorunu yok gibi. Zaten esas sorun oyunun kendi optimizesi. 😁 Bir de yer yer Beykoz modunu anımsatıyor bana tasarım olarak. Tabii bu harita çok daha eski, biliyorum.

Tabii ki sorun yok değil. Çift anonslu hof dosyası kullandım da anonslar geriden geliyor. Bir de daha büyük sorun olarak, yapay zeka araçları ara sıra yolda kalıyor bozulmuş gibi. Bu durumda trafik tıkanıyor ve araçların içinden geçmek zorunda kalıyorsunuz.

Son düzenleme:
Projekt Lublin’e geçtim. Harita gördüğüm en güzel harita tasarım olarak. Çok gerçekçi görünüyor yollar OMSI 2’nin eski/yetersiz grafiklerine rağmen. Üç hat var. En kısa olan (25 dk civarı tek yön) 156 hattında başladım. Kajosoft’un körüklü Conecto’su ile gidiyorum. İnanılmaz keyifli geçti ilk seferler. Dinlenme süreleri gayet iyi, mesela bir keresinde 24 dk seferden sonra 20 dk dinlenme kaldı.

Tabii ki sorun yok değil. Çift anonslu hof dosyası kullandım da anonslar geriden geliyor. Bir de daha büyük sorun olarak, yapay zeka araçları ara sıra yolda kalıyor bozulmuş gibi. Bu durumda trafik tıkanıyor ve araçların içinden geçmek zorunda kalıyorsunuz.
Hocam ben şöyle size güzel bir araç bulacam bu Conecto yerine kafayı taktım 🧐

Ben mesela craftera asis validatörü sürücü kontrol paneli taktırmaya düşünüyorum da onu nasıl yapacam bi de içine engelli taktıracam onu da nasıl olacak led tabela normal tabela yapacam zaten nasıl olacak ama özel olacak paylaşım yapmayacam

Ben mesela craftera asis validatörü sürücü kontrol paneli taktırmaya düşünüyorum da onu nasıl yapacam bi de içine engelli taktıracam onu da nasıl olacak led tabela normal tabela yapacam zaten nasıl olacak ama özel olacak paylaşım yapmayacam
Engelli mi taktıracaksın? 😂

İnşallah yaparsın kardeşim

Oldu bitti tasarımını gerçek dönel kavşağa göre oldukça saçma bulduğum, kazalara adeta davetiye çıkaran, dönel kavşaktan bile saymadığım sözde dönel kavşak tasarımı Projekt Lublin'de karşıma çıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 88357
Hocam bu kavşak biraz y**şak gibi geldi bana 😁

ekspres tarzı yolllarım karıştırdım diye çok korkutan bir daha uzun süre sürmeyeceğim hattır kendisi 128
Ekran görüntüsü 2025-10-29 130839.png

Geri
Üst Alt