Tema düzenleyici

Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 84149

Değişik kurulumu olan Delpest (Budapeşte) haritasına geçmenin vakti geldi. Umarım sıkıntısız olur. :D Hohenkirchen'in bir yerden sonra bayan ormanlık yollarından sonra iyi gelecektir herhalde. Arkadaş, ben şunu anladım ki gerçekte olduğu gibi simülasyonda da şehir adamıyım. Köy, kasaba falan bana ters. :D
abi bunu nasıl kurarız benimde oynayasım geldi

abi bunu nasıl kurarız benimde oynayasım geldi
Normal mod kurmaktan farkı yok aslında sadece mod dosyaları hariç başka dosyalar gerekiyor. Ama aslında bunlar da mod dosyaları, anormal bir şey değil. :D Onlar da Webdisk sayfasında yazıyor.

Dün ilk seferdeyken karşılaştığım manzara. Resmen dakika bir, gol bir oldu hahaha.

1759531879832.jpeg

1759531903226.jpeg

İşte 85E'de yanlış gittiğim o yer:

1759531927259.jpeg

İlk durakta 34 kişi bindi. Yolcu alamıyoruz sonra doluluktan. Körüklü şartmış bu hatta.

Ekran görüntüsü 2025-10-04 012814.png

Ben otobüs dolunca ya ileride ya geride duruyorum yolfu gelirse alırım 😂Gerçek şoför gibi Sürmek daha Bi eğlenceli tek sıkıntı ben klavyeden aracı düz götüremiyorum ya sağ sol
Normal mod kurmaktan farkı yok aslında sadece mod dosyaları hariç başka dosyalar gerekiyor. Ama aslında bunlar da mod dosyaları, anormal bir şey değil. :D Onlar da Webdisk sayfasında yazıyor.

Dün ilk seferdeyken karşılaştığım manzara. Resmen dakika bir, gol bir oldu hahaha.

Ekli dosyayı görüntüle 84800

Ekli dosyayı görüntüle 84801

Ekli dosyayı görüntüle 84802

İlk durakta 34 kişi bindi. Yolcu alamıyoruz sonra doluluktan. Körüklü şartmış bu hatta.

Ekli dosyayı görüntüle 84803

Ben otobüs dolunca ya ileride ya geride duruyorum yolfu gelirse alırım 😂Gerçek şoför gibi Sürmek daha Bi eğlenceli tek sıkıntı ben klavyeden aracı düz götüremiyorum ya sağ sol
hocam ben O tuşuna basıp mouse ile oynuyorum çok rahat oluyor

Ekli dosyayı görüntüle 84800

Ekli dosyayı görüntüle 84801

Ekli dosyayı görüntüle 84802

Ekli dosyayı görüntüle 84803
Vallahi ben vazgeçtim o dosyalar sebep

Arkadaşlar, Kadıköy ve Pendik mapını oynayan oldu mu hiç? Ben Belen oynamıştım
hocam onları oynamadım ama şuan warsweo shuge 1.8 geçtim çok iyi birde ailist yaptım efsane oldu etrafta 1. nesil conectolar geziyor

Haritada yollarla ilgili genel bir sorun var. Yoldaki şeritler bile otobüsü fena sallıyor nedense. Bir de bozuk yolları geçtim de mesele videoda gösterdiğim yerde otobüs önce takılıyor sonra birden hızlanıyor yolda görünmeyen bir şeyden dolayı. Büyük sorun değil ama neden bu konuya özen gösterilmemiş anlamadım.

Haritada yollarla ilgili genel bir sorun var. Yoldaki şeritler bile otobüsü fena sallıyor nedense. Bir de bozuk yolları geçtim de mesele videoda gösterdiğim yerde otobüs önce takılıyor sonra birden hızlanıyor yolda görünmeyen bir şeyden dolayı. Büyük sorun değil ama neden bu konuya özen gösterilmemiş anlamadım.

Hocam size biraz güzel otobüs modu bulayım budapeşte haritasına iyi gidecek

Düşüncen için sağ ol. Ben haritalarda kullandığım otobüslerde özellikle iki/üç şeye dikkat ediyorum. İlki güncelde veya yakın geçmiş yıllarda otobüsün filoda yer alması ve aslında bundan dolayı daha güncel otobüslerin olması. (Üstteki Citaro ilk nesil gibi) İkinci olarak ise haritaya uygun kaplama/boyamasının olmasına dikkat ediyorum. Bu çok şart değil ama eski otobüslere çok sıcak bakmıyorum. Aslında bu diğer oyunlarda da geçerli. Gerek yarış oyunlarında, gerek ETS 2'de vs. eski araçları kullanmayı pek tercih etmem. Eskiden kasıt olarak 2000 öncesi denebilir kabaca :D

Aha, tesadüfen ne buldum:

1759706385238.png

Son düzenleme:
Düşüncen için sağ ol. Ben haritalarda kullandığım otobüslerde özellikle iki/üç şeye dikkat ediyorum. İlki güncelde veya yakın geçmiş yıllarda otobüsün filoda yer alması ve aslında bundan dolayı daha güncel otobüslerin olması. (Üstteki Citaro ilk nesil gibi) İkinci olarak ise haritaya uygun kaplama/boyamasının olmasına dikkat ediyorum. Bu çok şart değil ama eski otobüslere çok sıcak bakmıyorum. Aslında bu diğer oyunlarda da geçerli. Gerek yarış oyunlarında, gerek ETS 2'de vs. eski araçları kullanmayı pek tercih etmem. Eskiden kasıt olarak 2000 öncesi denebilir kabaca :D

Aha, tesadüfen ne buldum:

Ekli dosyayı görüntüle 85111
Hocam o zaman BKK yeni Conecto modunu öneriyim zaten en iyisi aralarında araç zaten Budapeşte versiyonu olarak yapılmış Hunpaint yapmış modu Bi deneyin bence

Geri
Üst Alt