Tema düzenleyici

Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 84149

Değişik kurulumu olan Delpest (Budapeşte) haritasına geçmenin vakti geldi. Umarım sıkıntısız olur. :D Hohenkirchen'in bir yerden sonra bayan ormanlık yollarından sonra iyi gelecektir herhalde. Arkadaş, ben şunu anladım ki gerçekte olduğu gibi simülasyonda da şehir adamıyım. Köy, kasaba falan bana ters. :D
Hocam beykoz v3'te trafik ve park edili araçlar ile dolu istanbul trafik cehennemi simülatörünü öneririm sinir hastası olmak için birebirdir :)

@Ömer arda köseoğlu Biliyorum Beykoz'u, 12A ve 15F'de çok gitmiştim. Çarpışmaları kapatmadan OMSI oynanmaz zaten. :D

Haritaya girdim bu arada. Deneme amaçlı biraz gittim.

1759264958198.jpeg

1759264975646.jpeg

Dinlenme süreleri iyi duruyor ama göreceğiz.

1759265067924.png

Güle güle Hohenkirchen:

1759265380973.jpeg

150 küsür saatlik OMSI 2 maceramda açık ara gördüğü en kötü hattı. Seni hiç özlemeyeceğim 854.

Son düzenleme:
@Ömer arda köseoğlu Biliyorum Beykoz'u, 12A ve 15F'de çok gitmiştim. Çarpışmaları kapatmadan OMSI oynanmaz zaten. :D

Haritaya girdim bu arada. Deneme amaçlı biraz gittim.

Ekli dosyayı görüntüle 84162

Ekli dosyayı görüntüle 84163

Dinlenme süreleri iyi duruyor ama göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 84164

Güle güle Hohenkirchen:

Ekli dosyayı görüntüle 84165

150 küsür saatlik OMSI 2 maceramda açık ara gördüğü en kötü hattı. Seni hiç özlemeyeceğim 854.
Hocam sizin haritaya(delpest) bir baktımda fikitiv ayarında gayet güzel duruyor bir ara denemek lazım

Hocam sizin haritaya(delpest) bir baktımda fikitiv ayarında gayet güzel duruyor bir ara denemek lazım

Fiktiv yani kurgusal derken Szczecin’i kastettin galiba. F. Szczecin aslında gerçek haritayı temel alan -yani bütün hatları gerçek hatlar olan- Projekt Szczecin modunun kurgusal hatlarla geliştirilmiş/genişletilmiş hali. Henüz bakmadım ama özellikle Türk oyuncular arasında popüler gibi nedense. Delpest ise kurgusal değil, gerçek haritayı temel alıyor. (Yani Projekt Szczecin gibi) Ama aralarındaki benzerlik Polonya ve Macaristan kısmen ortak geçmişe (Sosyalizm deneyimi) dayandığından ve aynı bölgede olduklarından.

IMG_4580.jpeg

Bir de bu harita aslında ilk OMSI’den kalma. Çok daha eski yani. Sonradan OMSI 2 için de geliştirilmiş tabii ki.

Ben gerçeği temel alan haritalara daha sıcak bakıyorum. Bu yüzden belki de F. Szczecin yerine P. Szczecin deneyebilirim. Bir de F. Szczecin her ne kadar P. Szczecin‘deki özgün-gerçek hatları korusa da gereksiz yere yer kaplayan bir harita aslında. Tonla harita modu var zaten. Bir de yine Polonya’da olduğundan bunlara benzeyen Project Lublin var. O da gerçeği temel alıyor ve henüz bakmadım ona da.

Son düzenleme:
Fiktiv yani kurgusal derken Szczecin’i kastettin galiba. F. Szczecin aslında gerçek haritayı temel alan -yani bütün hatları gerçek hatlar olan- Project Szczecin modunun kurgusal hatlarla geliştirilmiş/genişletilmiş hali. Henüz bakmadım ama özellikle Türk oyuncular arasında popüler gibi nedense. Delpest ise kurgusal değil, gerçek haritayı temel alıyor. (Yani Project Szczecin gibi) Ama aralarındaki benzerlik Polonya ve Macaristan kısmen ortak geçmişe (Sosyalizm deneyimi) dayandığından ve aynı bölgede olduklarından.

Ben gerçeği temel alan haritalara daha sıcak bakıyorum. Bu yüzden belki de F. Szczecin yerine P. Szczecin deneyebilirim. Bir de F. Szczecin her ne kadar P. Szczecin‘deki özgün-gerçek hatları korusa da gereksiz yere yer kaplayan bir harita aslında. Tonla harita modu var zaten. Bir de yine Polonya’da olduğundan bunlara benzeyen Project Lublin var. O da gerçeği temel alıyor ve henüz bakmadım ona da.
Hocam Grande Porto haritası güzel onu da deneyin baya hat var tabi bazıları sürülemiyor neden bilmiyorum

Geri
Üst Alt