Tema düzenleyici

New York

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre1979

Yüzbaşı
Konu sahibi

ABD New York şehri . adamlar şehrin tam ortasında büyük bir Park yapmış . sadece tahmin yürütüyorum ama en az 6 km vardır uzunluğu
internette gördüm ilgimi çekti

1751913023197.png

Konu sahibi
Ben bu saatten sonra gidemem herhalde hem pahalı olur hem çok uzak . Youtube de araştıracağım ama .

Konu sahibi
ABD nin New York şehri baksanıza adamlar takside Jeep tarzı araçlar kullanıyorlar . Belkide orrada taksi pahalıdır iyi kazanıyorlardır

1754933457385.png

Konu sahibi
Adamlar kusura bakmasın ama ; abartıldığı kadar güzel değil bence. Bizim Maslak ta 5-10 güzel bina yapsalar burası gibi olur.Filmler falan çok abartıyorlar öyle anormal güzel bir yere benzemiyor .

1755544615033.png

Adamlar kusura bakmasın ama ; abartıldığı kadar güzel değil bence. Bizim Maslak ta 5-10 güzel bina yapsalar burası gibi olur.Filmler falan çok abartıyorlar öyle anormal güzel bir yere benzemiyor .

Ekli dosyayı görüntüle 78154
Ellerindeki sinema gücü sayesinde bu kenti, "marka kent" yapmışlar.

New York'un manhattan bölgesi için dedikleriniz doğru olabilir ama New york sadece buradan ibaret değil.

Ayrıca Dünyadaki ekonominin büyük kısmı New York'u da kapsayan megapolis'te dönüyor.

Konu sahibi
New York fotoğrafı .. yanlız adamlar reklam billboard işini abartmış ; ne biçim para kazanıyorlar kimbilir . Bunu örnek alabiliriz bazı semtlerde .

1755628134254.png

Konu sahibi
New York ta taksiler reklam alıyormuş .. Belki İstanbulda da artar bu tarz taksiler .,
Bazı semtlerde duraklar reklam alabilir .

1755803491033.png

Konu sahibi

New York şehri adamlar ; otobüse özel yol yapmışlar . Bizde de Kadıköy de kısa bir yol var böyle . Belki başka şehirlerde sıkça vardır

1755889425965.png

Konu sahibi
Benim aklımda özellike "Leon" filmi ve "Home Alone" Evde Tek başına filmi sayesinde kaldı. Filmler sayesinde müthiş şehir tanıtımı yapıyorlar dünya çapında .

Geri
Üst Alt