Tam ortada olduğu için adı Central Park.ABD New York şehri . adamlar şehrin tam ortasında büyük bir Park yapmış . sadece tahmin yürütüyorum ama en az 6 km vardır uzunluğu
internette gördüm ilgimi çekti
Ekli dosyayı görüntüle 72513
Tek sorun taksimi yoksa Sandığa veya hediye kutusuna benzeyen BinamıABD nin New York şehri baksanıza adamlar takside Jeep tarzı araçlar kullanıyorlar . Belkide orrada taksi pahalıdır iyi kazanıyorlardır
Ekli dosyayı görüntüle 77338
Ona bende anlam veremedim reklam olsa gerek ama içinde insan varsa nefes alamaz pek .Tek sorun taksimi yoksa Sandığa veya hediye kutusuna benzeyen Binamı
Ellerindeki sinema gücü sayesinde bu kenti, "marka kent" yapmışlar.Adamlar kusura bakmasın ama ; abartıldığı kadar güzel değil bence. Bizim Maslak ta 5-10 güzel bina yapsalar burası gibi olur.Filmler falan çok abartıyorlar öyle anormal güzel bir yere benzemiyor .
Ekli dosyayı görüntüle 78154
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.