661 ve 946 okul hattımıydı? ben bilmiyordum ben çok yolcu yoktur diye kapandılar sanıyordum661 946 468 bunlar da var

661 ve 946 okul hattımıydı? ben bilmiyordum ben çok yolcu yoktur diye kapandılar sanıyordum661 946 468 bunlar da var
Hepsi okul hattı değil. Okullar açıldıktan sonra da bu hatların seferleri az oluyor.661 ve 946 okul hattımıydı? ben bilmiyordum ben çok yolcu yoktur diye kapandılar sanıyordum![]()
kışın açık olan hatlara kısaca okul hattı diyorum benHepsi okul hattı değil. Okullar açıldıktan sonra da bu hatların seferleri az oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.