Tema düzenleyici

Marmaray (Halkalı-Gebze)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu hattı ne zaman kullansam dışı tamamen temiz bir trene denk gelemiyorum artık,hepsi grafitilerle boyanmış.
New York metrosundaki 80'ler ve 90'lardaki durumun aynısını yaşıyor şu an marmaray setleri.
Bir keresinde bir trene denk geldim,tek bir vagon tamamen grafiti ile kaplanmıştı.Aklıma Hindistan'daki trenler gelmişti o an...

Bu hattı ne zaman kullansam dışı tamamen temiz bir trene denk gelemiyorum artık,hepsi grafitilerle boyanmış.
New York metrosundaki 80'ler ve 90'lardaki durumun aynısını yaşıyor şu an marmaray setleri.
Bir keresinde bir trene denk geldim,tek bir vagon tamamen grafiti ile kaplanmıştı.Aklıma Hindistan'daki trenler gelmişti o an...
Marmaray treninde grafittinin olması bence iyi bir şey araçlarda boya emaresi yok düz gri

Eskiden bunu E14000'liklere çok yapıyorlardı.

Araçların dış gorseli çok onemli degil ya. Ki bazı gençler güzel boyuyor:D

Kapıları bozulmasın. sinyalizasyonu tam çalışssın yolda kalmasın yeter trenler (y) (y)

Araçların dış gorseli çok onemli degil ya. Ki bazı gençler güzel boyuyor:D

Kapıları bozulmasın. sinyalizasyonu tam çalışssın yolda kalmasın yeter trenler (y) (y)
Araçların camları ve barkod yazılarının üzerini boyamadıkları sürece benlik de sıkıntı yok, araçlara bir fark katıyor.

Zaten kod veya yazılar boyalı olunca trenin hareket etmesi yasak oluyor.
Camlarda olunca da dışarıyı göremiyoruz.

Geri