Tema düzenleyici

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
36 bile bence fazla. M10 hattı kısa ve M4 kadar yolcu yoğunluğu olmayacak bir hat, bu yüzden 4'lü işletme yetecektir. 4 tren olsa bir tren de Pendik kuyruk tünelinde yedekte beklese 20 vagon eder. Hadi 24 olsun, geriye kalan 76 vagon M4A ve M4B'ye yeter.

Hatta neden böyle düşünüyoruz ki? Yeni trenlerin M10'da kullanılacak açıklaması, bu gerçekleşecek demek değil. Gelen 100 yeni vagon M4A ve M4B'de kullanılırken, iyi durumdaki CAF'lar M10 hattında kullanılabilir.

Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla 1 Aralık 2025 Pazartesi tüm gün 4'lü işletme yapılmış. Acaba sebebi nedir?
metro güvenliğinden kadarıyla ibb tarafından yapılan bir testmiş, bugün de devam ediyor. eğer başarılı bulunursa bu şekilde devam edecekmiş

5 dk olan sefer sıklığını 3 dk'nın altına düşürmeyi başardılar, türkiye'de rekor konumunda

Screenshot_20251206_172342_X.jpg

m4 & m10 setlerinin montaj hattından yeni bilgiler geldi. birinci setin boyası tamamlanmış, görseldeki gibi siyah ve gri olacak. teslimatların bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyormuş kaynak

Bugün Göztepe metrosu istasyonunu kullandım . Anons yapan bir kadın vardı belki otomatik ses kaydı bir sonraki tren 8 vagondur diyordu . Hafta sonu galiba böyle anons yapıyorlar

20251206_124150.jpg

Bu arada bir bilgi akşam farkettim Yenisahra istasyonunun direkt anayola çıkan girişi de varmış ben bunu bilmiyordum . Muhtemelen yeni açıldı .

Geri