Keşke M3ü de ekleselerBunu bilmiyordum ben gece 23:00 den sonra dışarda olmam . Ama sabah erken uçuşu olan veya nöbetçi çalışanlar vs varsa iyi bir hizmet .
Ekli dosyayı görüntüle 89341
M3 adam yerine koymuyolar ki...Keşke M3ü de ekleseler![]()
Tabii ki önemli hat, bu sene aylık 5 milyondan 60 milyona yakın yolcu taşıyacak, 70 milyon taşıyan M7yi alıyorlarsa M3 de alınmalı.M3 adam yerine koymuyolar ki...
Halbuki 3-4 ilçeden geçiyor
Ta Bakırköy sahili Kayasehire bağlıyor önemli bı hat
M3 hattı demografisinden ötürü eklenmiyorKeşke M3ü de ekleseler![]()
M3 hattında 23.00'dan sonra çok yolcusu olmuyor zaten bu hat ne yazık ki kapasitesinin altında sefer yapıyor tren alımları yapılmadığından ötürü tabi ileride M11, M7 ve M1 hatlarının uzatması olunca yolcu sayısı artabilir tüm bunlar olduktan sonra gece seferleri gerekebilir özellikle kayaşehir istasyonundan M11 aktarması verdiği zaman ancak şu an yapılması pek mümkün durmuyor depoda bekleyen tren olmadığı için sıkı bir bakım yapılıyor. Umuyoruz ki araç alımları bir an önce gerçekleşir.Keşke M3ü de ekleseler![]()
Onlar livery değil. Kendi tasarımı öyle. Bence de çok güzel.M4 araçlarındaki kaplamalar çok güzel.
Bilmiyordum, ama caf'a ait olduğu için şaşırmadım ispanya'ya dair her şey çok renkli ve canlı.Onlar livery değil. Kendi tasarımı öyle. Bence de çok güzel.
O yüzden olacaktır ki çok yakında oradan yeni bir metro hattı geçecek. Yoğunluğu azazltır mı, yoksa aktarma faaliyetleri yüzünden daha mı yoğun olur onu kestiremiyorum şu andaYenisahra metrosu .. O kadar çok nüfus var ki 8 li de gelse 4 lü de farketmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 89806
M4’e 7/24 işletme çok çok güzel olur. D-100’ün altından geçmesi onu oldukça önemli bir ana arter kılıyor. Anadolu Yakası’nda şehirleşme oldukça geç olmasından mütevellit raylı sistemler zamanında yapılabildi. M4-M5 ikilisi ulaşım ihtiyacının %70’ini karşılıyor.8.hat kuvvetle muhtemel;
M3 hattı olacak.
M4 hattı Havalimanı ulaşımı sağladığından dolayı 7/24 işletme düşünülüyor.
Bir nevi M4 hattı Anadolu Yakasının metrobüsü olarak görevli.![]()
Yenisahra istasyonunu bu kesim kullanıyor genelde:Yenisahra metrosu .. O kadar çok nüfus var ki 8 li de gelse 4 lü de farketmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 89806
O zaman Yenisahra ya gidecekler epey arttı . Oradaki esnafın işlerine yansır bence bu durum olumlu etkiyle . Ben mesela hazır oraya gitmişken Mopaş marketten birşeyler alyorum veya oradaki pastaneden .Yenisahra istasyonunu bu kesim kullanıyor genelde:
1. İstasyonun çevresindeki Sahrayıcedit ve Yenisahra Mahallelerinde yaşayanlar.
2. 8A ya da Kadıköy-Ihlamurkuyu minibüsünden inip M4'e geçenler.
3. Harem'e giden ve Yenisahra'da Optimum AVM'nin biraz gerisinde indirme yapan şehirlerarası otobüslerle yolculuk yapıp otobüsten inince M4'e binenler.
M12 açıldığı zaman Ümraniye, Finans Merkezi, Göztepe'den binip M4'e aktarma yapacaklarda eklenecek bu saydıklarıma.
M5 Zaten gece metrosunda.M4’e 7/24 işletme çok çok güzel olur. D-100’ün altından geçmesi onu oldukça önemli bir ana arter kılıyor. Anadolu Yakası’nda şehirleşme oldukça geç olmasından mütevellit raylı sistemler zamanında yapılabildi. M4-M5 ikilisi ulaşım ihtiyacının %70’ini karşılıyor.
8. Hat M3 değil de M5 olabilir eğer Sultanbeyli etabı açılırsa.
Bilmiyordum sağolun. Normalde gece metro olunca İETT hat çalıştırmıyor fakat bunu Sultanbeyli torpilli yer olduğu için görmezden gelmişler. 11ÜS gece metrosu varken de çalışıyorM5 Zaten gece metrosunda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.