İncirli istasyonun M1a'ya yakın olan girişi açıldı mı?
Aynı araçları paylaştığı M9 yine bir şekilde idare ediyor ama M3’e ne zaman binsem yoğunluk var. Araçların ne zaman geleceği belirsiz sanırım.İncirli istasyonunun M1A aktarmasında ilerleme durumu nasıl? Bir an önce açılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ek olarak Kirazlı Bakırköy etabında yolcu yoğunluğu epeyce artmaya başladı. İlerde daha da artacağını düşünüyorum metrobüs durağının yenilenmesi ve Kayaşehir istasyonunda M11 aktarması vermesiyle halihazırda yolcular Zincirlikuyu istikametine gitmek yerine bu hattı tercih edecektir. Bunu defalarca dile getiriyorum tekrar dile getireceğim bu hatta acil olarak alınması gereken tren setlerinin teslimi ivedikle gerçekleştirilmeli. Hat kapasitesi altında işletiliyor bu da yolcu memnuniyetini olumsuz etkiliyor. En azından M7 hattı gibi 4'lü setlerle pik saatlerde 4 dakika aralıklarla normal saatlerde 7 dakika aralıklarla işletilse bile yeterli olacağını düşünüyorum.
M1A-M3 bağlantısı tamamlandı ama atıl vaziyette duruyor. Kepenkleri daha açmadılar.İncirli istasyonunun M1A aktarmasında ilerleme durumu nasıl? Bir an önce açılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ek olarak Kirazlı Bakırköy etabında yolcu yoğunluğu epeyce artmaya başladı. İlerde daha da artacağını düşünüyorum metrobüs durağının yenilenmesi ve Kayaşehir istasyonunda M11 aktarması vermesiyle halihazırda yolcular Zincirlikuyu istikametine gitmek yerine bu hattı tercih edecektir. Bunu defalarca dile getiriyorum tekrar dile getireceğim bu hatta acil olarak alınması gereken tren setlerinin teslimi ivedikle gerçekleştirilmeli. Hat kapasitesi altında işletiliyor bu da yolcu memnuniyetini olumsuz etkiliyor. En azından M7 hattı gibi 4'lü setlerle pik saatlerde 4 dakika aralıklarla normal saatlerde 7 dakika aralıklarla işletilse bile yeterli olacağını düşünüyorum.
Umarım yakın zamanda açılır.M11 simgelerini eklemişler M3 e
Benim tercihim Şirinevler - Bahçelievlere geçip veya herhangi bir duraktan M1A ile gitmekŞu an Bakırköy'den Otogara gitmenin en kısa yolu hangisidir?
1. Meydandan Marmaray ile Yenikapı'ya gidip oradan da M1a ile Otogara geçmek
2. M3 ile Kirazlı'ya geçip oradan M1b ile Otogara geçmek
4. M3 ile İncirli'ye gidip oradan M1a ile Otogara geçmek
incirli'den gitmek daha sağlıklı tabi m3 ve m1a aktarması açıldığında bu durum söz konusudur.Şu an Bakırköy'den Otogara gitmenin en kısa yolu hangisidir?
Ataköy veya İncirli'den M1a'ya binmek.Şu an Bakırköy'den Otogara gitmenin en kısa yolu hangisidir?
3Şu an Bakırköy'den Otogara gitmenin en kısa yolu hangisidir?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.