Ama cok yogun bir hat acilen yeni araclarin alinmasi lazim 10 dk bir sefer ve 4 vagonlu araclar yetmiyor ozellikle aktarma duraklarinda binemeyen cok yolcu oluyor..Yapımı çok uzun sürdü ama çok yararlı bi hat oldu.
1dk = 4 dk olarak hesaplıyorum benŞu bilgilendirme ekranını da düzeltsinler artık 1 dk gösteriyo 10 dk'da geliyo
Tüm minibusler devam ediyor sadece sefer azaltildi.Bağcılar Bakırköy arasındaki minibüs hatlarını kaldırdılar mı. Tın tın gidiyorlar trafiği tıkıyorlardı.
Artık çalışmıyor. Hep 4 vagonlu trenler çalışıyor. Bazı araçlar M9 hattına, bazıları M3 hattına veriliyor. Yeni araçlar alınıncaya kadar 4 vagonlu çalışmaya devam edecek.Bu hatta trenler 8 vagonlu mu çalışıyor artık? önceden 7 dakikada birdi seferler, artık pik saatlerde bile 11 dakikada bir gözüküyor. bilen var mı?
Güzergah üzerindeki 98D hattı da halen açık. Çünkü hat indirimli.Bağcılar Bakırköy arasındaki minibüs hatlarını kaldırdılar mı. Tın tın gidiyorlar trafiği tıkıyorlardı.
biliyorum zaten 4 vagonlu çalışıyordu. sefer sıklığı niye azaldı onu anlamadım. eldeki setlerle 7 dakikada bir çalışabiliyordu. belki de sefer saatleri yanlış yazıldı bilemiyorum.Artık çalışmıyor. Hep 4 vagonlu trenler çalışıyor. Bazı araçlar M9 hattına, bazıları M3 hattına veriliyor. Yeni araçlar alınıncaya kadar 4 vagonlu çalışmaya devam edecek.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.