Yolu geçenlerde kullandım , kaliteli olmuş.
M12 hattı 2026 yılının son çeyreğinde açılacakmış.
Bu hattaki 4.kez açılış takvimi yeniden revize ediliyor.
Hattın fiziki gerçekleşme oranı %90 oranına ulaşmış.
Hat üzerinde kapanan yollar birer birer açılacakmış.
Umarım son kez revize edilmiş olur ve artık 2026’nın sonbahar aylarında hizmete girmiş olur.
Yolu geçenlerde kullandım , kaliteli olmuş.
Bu trafiğe açılan yerdeki durağın ismi Batı Ataşehir ya da Ataşehir Barbaros Mah. durağı olmaylıydı. Ataşehir diyince benim aklıma Migros Genel Müdürlük civarı, Atatürk mahalesi geliyor.
M12 hattı 2026 yılının son çeyreğinde açılacakmış.
Bu hattaki 4.kez açılış takvimi yeniden revize ediliyor.
Hattın fiziki gerçekleşme oranı %90 oranına ulaşmış.
Hat üzerinde kapanan yollar birer birer açılacakmış.
Umarım son kez revize edilmiş olur ve artık 2026’nın sonbahar aylarında hizmete girmiş olur.
hattın sinyalizasyon testlerine de şubat ayında başlanacağı bilgisi verilmişUmarım son kez revize edilmiş olur ve artık 2026’nın sonbahar aylarında hizmete girmiş olur.
İsimlendirme konusunda çok kötüler yıllardır.çBu trafiğe açılan yerdeki durağın ismi Batı Ataşehir ya da Ataşehir Barbaros Mah. durağı olmaylıydı. Ataşehir diyince benim aklıma Migros Genel Müdürlük civarı, Atatürk mahalesi geliyor.
Sinyal testlerine normalde Eylül-Ekim bandında başlanacaktı. Fakat kredi onayı geç tanımlandığı için Şubat ayına sarktı.hattın sinyalizasyon testlerine de şubat ayında başlanacağı bilgisi verilmiş
en son gördüğümüz kadarıyla henüz döşenmeyen ray ve katener parçaları vardı diye hatırlıyorum. o zamana kadar tamamlanır umarım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.