kazılan yer ile ilgili fotoraf var mı?
25.32 ile 25.38 arasında sola bucaya doğru dönen tünel ağzı görünüyor
kazılan yer ile ilgili fotoraf var mı?
25.32 ile 25.38 arasında sola bucaya doğru dönen tünel ağzı görünüyor
İlginçOnlar acil çıkış tünelleri herhangi bir yangın,deprem anında yolcu tahliyesi için yapıldı
büyük ihtimalle sadece Üçyolda var çünkü Üçyol Narlıdere Kaymakamlık ve Evka-3 İstasyonları arasındaki hattın tam ortası oluyor M1 Hattında 24 istasyon var ve Üçyol tam 12.İstasyona denk geliyorİlginçüçyol dışında başka istasyonlarda da bu tarz birşey var mı? Sadece Üçyol'da var sanırsam.
Balçova'dan daha yavaş geçmesi bence biraz F.Altay trenleriyle alakalı olabilir mi?İki gündür İzmirspor-Narlıdere itfaiye arası yolculuk ederken dikkat ettim. Özellikle F.Altay-İtfaiye arası baya hızlı gitmeye başlamış. Normalde itifaiye gidiş 16-17 dk sürerken en son 12-13 dk içerisinde ulaştım. Tabi dönüşte Balçova-F.Altay arası hala yavaş gitmeye devam ediyor. Umarım kışın F.Altay seferleri 06:00-09:00 ve 16:00-20:00 saatleri arasında devam eder. Kışın 11 saat F.Altay seferleri olması F.Altay ve Balçovada daha fazla beklemeye sevk ediyordu.
Tam olarak olmayabilir ama Poligon-F.Altay arası buna benzeri vardı sankiİlginçüçyol dışında başka istasyonlarda da bu tarz birşey var mı? Sadece Üçyol'da var sanırsam.
Sadece Kaymakamlıktan Evka3 yönü sürekli yavaş geçiyor. F.Altay trenleri seferleri olmadığında bile böyle. Onu anlayabilmiş değilim.Balçova'dan daha yavaş geçmesi bence biraz F.Altay trenleriyle alakalı olabilir mi?
Raylarda mı bir sıkıntı var acaba ? Bindiğimde hep F. Altay - Balçova arası çok yavaş gidiyor.Sadece Kaymakamlıktan Evka3 yönü sürekli yavaş geçiyor. F.Altay trenleri seferleri olmadığında bile böyle. Onu anlayabilmiş değilim.
Makaslardan geçerken titreyerek geçiyor. Ayrıca F.Altay seferlerinin bekleme alanından dolayı yavaş geçiyor olabilir. Yavaş geçsede Allahtan iki istasyon yakın olduğu için 2 dakika sürüyor.Raylarda mı bir sıkıntı var acaba ? Bindiğimde hep F. Altay - Balçova arası çok yavaş gidiyor.
Hocam Bornova Bölge aras çok yavaş ı hemen ist. Ten çıktıktan sonra 2 dk geç kaldım hala tren gözüküyorRaylarda mı bir sıkıntı var acaba ? Bindiğimde hep F. Altay - Balçova arası çok yavaş gidiyor.
Kazadan dolayı yavaş gidiyor diye biliyorumHocam Bornova Bölge aras çok yavaş ı hemen ist. Ten çıktıktan sonra 2 dk geç kaldım hala tren gözüküyor
E düzeltsinler o zaman CRRC setleride baya yavaş gidiyor Abb setleri de CSR setleri de kaza zamanı stadyumun oralardada baya baya yavaş gidiyordu ama metro 2018de falan baya hızlıydı şimdi yavaş metro abicim bu o zaman modernize edecen 1990larda yapılan Marsilya Metrosunu belediye niye büyük bütçeyle modernize ediyor acaba biz niye yapmıyoruz? Şu abbler yerine Siemens C serisi (Münihte kullanılan) Bize biçilmiş kaftan yenilemek için meselaKazadan dolayı yavaş gidiyor diye biliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.