Teknolojiyle ilgilenen @Rick Grimes @Hermes @Karatas10 gibileri dahil olması için etiketledim. Neyse Konsollar zamanında bilgisayarları yok etmişti oyun endüstrisinde herkes konsol istiyor ve alıyordu ve Dvd gibi şeyleri oynayabilen PS3 gibi sistemler popülerdi. Ama günümüzde konsollar yavaş yavaş pay kaybediyor çünkü bir bilgisayar size yüksek fps bazı konsola çıkmayan indie games olarak tanınan (Expedition 33 gibi) oyunlar ve kısa bir zaman önceye kadar Xbox steam ve epic gamesi yeni konsollarına getirmesini açıklamadan önce 2 platformun oyunlarını geçte olsa PCden oynama imkanınız vardı. Bilgisayarların yükseliş devam ediyor Nintendo Switch 2 başarılı olmasının nedeni Nintendo'nun oyunlarını sadece Switchten oynamanız yoksa performans olarak Xbox Rog ally (çıkıcak yakında steamlr hemde) dahaa iyi yine steam deckte daha iyi
Genelde konsolların çocuklar tarafından istendiği yetişkşn ve genç oyuncularınsa Bilgisayar (oyun için) Alıyor yani çocukların hypeı bitse konsollar artık ölü olucak gelecekte konsollar tamamen çağ dışı olucak birde Rockstar gibi şirketler daha kolay optimize dese de tek amaçları konsol sattırmak bu yüzden pcye hemen çıkarmıyorlar. Zaten normal Ps5 ve Series Xte 30 fps PS5 Proda sadece 60 Fps olucak neden PS5 Pronun PS4 Prodam kötü satması yani şirketler konsolların satışını arttırmaya çalışıyorlar. 2035 gibi Konsollar kaybolacak (bence)
Siz ne düşünüyorsunuz yorumları bekliyorum.
Genelde konsolların çocuklar tarafından istendiği yetişkşn ve genç oyuncularınsa Bilgisayar (oyun için) Alıyor yani çocukların hypeı bitse konsollar artık ölü olucak gelecekte konsollar tamamen çağ dışı olucak birde Rockstar gibi şirketler daha kolay optimize dese de tek amaçları konsol sattırmak bu yüzden pcye hemen çıkarmıyorlar. Zaten normal Ps5 ve Series Xte 30 fps PS5 Proda sadece 60 Fps olucak neden PS5 Pronun PS4 Prodam kötü satması yani şirketler konsolların satışını arttırmaya çalışıyorlar. 2035 gibi Konsollar kaybolacak (bence)
Siz ne düşünüyorsunuz yorumları bekliyorum.