Doktora mıAynen öyle doktora yapıyorum Kocaeli Üniversitesinde
Doktora mıAynen öyle doktora yapıyorum Kocaeli Üniversitesinde
Evet haftanın 2 günü Kocaeli Üniversitesine Umuttepeye gidip geliyorum. 435 ömrümü yediDoktora mı![]()
Doktora okumakta zor hocam kolay gelsin diyeyimEvet haftanın 2 günü Kocaeli Üniversitesine Umuttepeye gidip geliyorum. 435 ömrümü yedi
Ulaşımpark zamanında gelmiyor değil mi?Evet haftanın 2 günü Kocaeli Üniversitesine Umuttepeye gidip geliyorum. 435 ömrümü yedi
Yol çok uzun, 435MR + 10, 435MR + 20 da yapılabilir ama 10 ve 20 BMC Neocity tarzı araçlarUlaşımpark zamanında gelmiyor değil mi?
Ulaşımpark zamanında gelmiyor değil mi?
Yol çok uzun, 435MR + 10, 435MR + 20 da yapılabilir ama 10 ve 20 BMC Neocity tarzı araçlar
435MR demişken Sakarya'da yaşayan bir arkadaşım günübirlik İstanbul'a gelmişti dönüşte son anda Ada Ekspresini kaçırdığı için Gebze İstasyondan E5'E yürüyüp 435MR'ye binip İzmit'e oradan da 280'e binmişti. "O gün bayağı zorlandım" demişti.Yol çok uzun, 435MR + 10, 435MR + 20 da yapılabilir ama 10 ve 20 BMC Neocity tarzı araçlar
Raylı sistem yok, Kocaeli’de son zamanlarda sükse yapmaya başlayınca sonuçInstagramda gördüm Ulaşımpark ta üniversite çıkışı öğrencileri den dolayı 150 kişilik otobüse 221 kişi (yanlış değil isem) bindikleri için sıkıntı oluyor Muş.
İstanbul (Kartal Metroydı sanırım)-Gebze-Adapazarı dolmuşu var da çok görmiyorum (15 dakikada bir [!] kalkmasına rağmen).Kooperatif işleriyordu bir tane435MR demişken Sakarya'da yaşayan bir arkadaşım günübirlik İstanbul'a gelmişti dönüşte son anda Ada Ekspresini kaçırdığı için Gebze İstasyondan E5'E yürüyüp 435MR'ye binip İzmit'e oradan da 280'e binmişti. "O gün bayağı zorlandım" demişti.
Üniversiteye giden tramvay var diye biliyordum amaRaylı sistem yok, Kocaeli’de son zamanlarda sükse yapmaya başlayınca sonuç
Üniversiteye giden tramvay var diye biliyordum ama.
Ozaman ben karıştırdım hocam pardonYok diye biliyorum ben. Tramvay tepeye çıkamaz zaten.
490 ve 490E hatlarıRaylı sistem yok, Kocaeli’de son zamanlarda sükse yapmaya başlayınca sonuç
Bir tane var ara sıra Kentönünde görüyorum Çayırova Özlem diyeİstanbul (Kartal Metroydı sanırım)-Gebze-Adapazarı dolmuşu var da çok görmiyorum (15 dakikada bir [!] kalkmasına rağmen).Kooperatif işleriyordu bir tane
GTÜ’ye tübitak sağlam yatırım yapıyor da eşit ağırlık bölümleri eh diye duydum (ha bir de gebze’de değil sınırlar gebze’de kalması için saçma bir bükülme geçirmesine rağmen. Tuzla’da da değil. Karmaşık bir konumda.) Kocaeli derken kastettiğim Kocaeli Üniversitesi’ydi. Son zamanlarda bazı bölümleri yükselişte490 ve 490E hatları
GTÜ’ye tübitak sağlam yatırım yapıyor da eşit ağırlık bölümleri eh diye duydum (ha bir de gebze’de değil sınırlar gebze’de kalması için saçma bir bükülme geçirmesine rağmen. Tuzla’da da değil. Karmaşık bir konumda.) Kocaeli derken kastettiğim Kocaeli Üniversitesi’ydi. Son zamanlarda bazı bölümleri yükselişte
İstanbul Umuttepe için yeterli talep olur mu? Kartal Metro’dan kalkabilir yine.GTU ye Marmaray dışında İstanbuldan ulaşım yok. Önceden KM10 içinde depar vardı. GTU - Kartal Metro çalışan.
Umuttepeye de İstanbuldan doğrudan yok 200 hattının bazı seferleri Umuttepeye çıkabilir
rick grimes'ı bugün çok çağırdım uğraştırdım taşıttırmak istemem onaBu konuyu ULAŞIM Park başlığında konuşşasınız daha iyi olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.