Tema düzenleyici

Kocaeli | UlaşımPark A.Ş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bora41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yol çok uzun, 435MR + 10, 435MR + 20 da yapılabilir ama 10 ve 20 BMC Neocity tarzı araçlar
435MR demişken Sakarya'da yaşayan bir arkadaşım günübirlik İstanbul'a gelmişti dönüşte son anda Ada Ekspresini kaçırdığı için Gebze İstasyondan E5'E yürüyüp 435MR'ye binip İzmit'e oradan da 280'e binmişti. "O gün bayağı zorlandım" demişti.

435MR demişken Sakarya'da yaşayan bir arkadaşım günübirlik İstanbul'a gelmişti dönüşte son anda Ada Ekspresini kaçırdığı için Gebze İstasyondan E5'E yürüyüp 435MR'ye binip İzmit'e oradan da 280'e binmişti. "O gün bayağı zorlandım" demişti.
İstanbul (Kartal Metroydı sanırım)-Gebze-Adapazarı dolmuşu var da çok görmiyorum (15 dakikada bir [!] kalkmasına rağmen).Kooperatif işleriyordu bir tane

490 ve 490E hatları
GTÜ’ye tübitak sağlam yatırım yapıyor da eşit ağırlık bölümleri eh diye duydum (ha bir de gebze’de değil sınırlar gebze’de kalması için saçma bir bükülme geçirmesine rağmen. Tuzla’da da değil. Karmaşık bir konumda.) Kocaeli derken kastettiğim Kocaeli Üniversitesi’ydi. Son zamanlarda bazı bölümleri yükselişte

GTU ye Marmaray dışında İstanbuldan ulaşım yok. Önceden KM10 içinde depar vardı. GTU - Kartal Metro çalışan.
Umuttepeye de İstanbuldan doğrudan yok 200 hattının bazı seferleri Umuttepeye çıkabilir
GTÜ’ye tübitak sağlam yatırım yapıyor da eşit ağırlık bölümleri eh diye duydum (ha bir de gebze’de değil sınırlar gebze’de kalması için saçma bir bükülme geçirmesine rağmen. Tuzla’da da değil. Karmaşık bir konumda.) Kocaeli derken kastettiğim Kocaeli Üniversitesi’ydi. Son zamanlarda bazı bölümleri yükselişte

510 hattında AIG 617 körüklü otobüs var.
515 hattında da AIG 620 körüklü otobüs var.
590, 490, 480, 525 hatlarında da körüklü otobüs çalışıyor.

Geri