Karsanlar ve has Bredalar var.BMC'ye abone olmuşlar. BMC'den başka 12 ve 18 mt otobüs yok.
Karsanlar ve has Bredalar var.BMC'ye abone olmuşlar. BMC'den başka 12 ve 18 mt otobüs yok.
O otobüslerden demirbaş araç olmazKarsanlar ve has Bredalar var.
Karsanlardan olur. İETT’yi Avrupa Yakası’nda bence Karsanlar temsil ediyor.O otobüslerden demirbaş araç olmaz
O bence mecburiyetten çünkü İ.E.T.T filosunda çok yüksek adette Otokar ve Karsan var. Kaldı ki KBB Breda'ları yedek araç olarak kullanıyor o yüzden demirbaş araç olmaz dedim.Karsanlardan olur. İETT’yi Avrupa Yakası’nda bence Karsanlar temsil ediyor.
KBB bence Breda’ları yedek araç haricinde de kullanıyor (Exobus’lar hariç). Nereden böyle bir kanıya vardınız?O bence mecburiyetten çünkü İ.E.T.T filosunda çok yüksek adette Otokar ve Karsan var. Kaldı ki KBB Breda'ları yedek araç olarak kullanıyor o yüzden demirbaş araç olmaz dedim.
Hayırlı olsun ne zaman seferlere başlarlarYeni alınan otobüsleri Kocaeli Kongre Merkezine çekmişler. Görebildiğim kadarıyla IVECO Crossway, BMC 18 mt, BMC 12 mt. ve Karsan 9 mt. marka dizel araçlar var.Ekli dosyayı görüntüle 93255Ekli dosyayı görüntüle 93256
BMC'ler gelince Exobus'lar kayboldu. Avancity'ler de her hatta çalışmıyorlar.KBB bence Breda’ları yedek araç haricinde de kullanıyor (Exobus’lar hariç). Nereden böyle bir kanıya vardınız?
Gölcük hattı güzel ama İzmit yönetimi o tarafları sevmiyorIsuzular 250 hattı dışında başka hatlarda kullanılacağı kanısındayım çünkü yarım saatte bir çalışıyor 250 hattı. Belki Gölcük ve Karamürselden geçen Osmangazi Köprüsünden giden Sabiha Gökçen Havalimanı hattı açılabilir yada İzmit - Gebze - İstanbul Havalimanı hattı da açılabilir. Göreceğiz. Ama yeni araçların alınması iyi olmuş daha da fazlası alınmalı. Teneke ÖHO lerden kurtulmak dileğiyle
IVECO Crossway araçlar zaten filoda mevcut ve Hat 250 de epeydir kullanılıyor...Crossway mi?!??! Vay vay, BMC üretmeyince başka markaya geçmişler. 250’de görürüz herhalde.
İnşallah diğer belediyelere de örnek olur. İstanbul’da Şile ve Silivri hatları buna geçmeli.
Yılbaşından önce başlayacaklar galiba... Kesin tarih konusunda bilgim yokHayırlı olsun ne zaman seferlere başlarlar
Benim tahmini yılbaşında başlar. Bir kaç tören yapılır sonra seferlere başlarlar.Yılbaşından önce başlayacaklar galiba... Kesin tarih konusunda bilgim yok
250’ye 2 kere rastladım birinde Procity birinde eski yüksek tabanlı bir şey vardı…IVECO Crossway araçlar zaten filoda mevcut ve Hat 250 de epeydir kullanılıyor...
Şu anda Procity yok ama. Hattan çekileli baya oldu250’ye 2 kere rastladım birinde Procity birinde eski yüksek tabanlı bir şey vardı…
En son İstanbul'da 250 yazan Iveco Crossway görmüştüm benŞu anda Procity yok ama. Hattan çekileli baya oldu
Hala var hocam oEn son İstanbul'da 250 yazan Iveco Crossway görmüştüm ben
Hocam Kocaeli'de üniversite mi okuyorsunuz yoksaAra tatil resmi olmasa da üniversitede de var. Vize ve final haftası sonrası bazı hocalar ders yapmayacağım yada yoklama almayacağım diyebiliyor. Öğrencilerin çoğu gelmiyor
Aynen öyle doktora yapıyorum Kocaeli ÜniversitesindeHocam Kocaeli'de üniversite mi okuyorsunuz yoksa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.