Kocaelide artık ÖHO'nun 12 metrelik Otobüs alması teşvik edilmelidir.inşallah bunlardan birini alırlar da kocaelinin bmcden başka bir şey alması güç gibi
Kocaelide artık ÖHO'nun 12 metrelik Otobüs alması teşvik edilmelidir.inşallah bunlardan birini alırlar da kocaelinin bmcden başka bir şey alması güç gibi
istanbul ,Akia'ya, Kocaeli BMC'ye abone.inşallah bunlardan birini alırlar da kocaelinin bmcden başka bir şey alması güç gibi
Ankara ihaleye yeterli firma katılmadı diyip iptal etmişti ihaleyi. Kocaeli’nin en güncel mi bilmiyorum ama bir tanesine sadece 3 firma katılmıştı: BMC, Otokar, rastgele bir araba şirketi (adı aklımda değil) kazanan tabiki BMC. Kocaeli CHP’ye geçerse (gebze’nin kocaeli’den ayrılmadan pek mümkün olmayan bir durum) bayağı şeyler çıkar ulaşımpark’ın altından.istanbul ,Akia'ya, Kocaeli BMC'ye abone.
Nasıl birşey ki bu?sürücüsüz araç kiralanması için ihale açılmış. kiralanacak araç tipleri arasında otobüs de bulunuyor. acaba görür müyüz?
Ekap’ta yazıyor sanırım. Sitede böyle yazıyorNasıl birşey ki bu?
EGO'nun 2021 yılında yaptığı ihaleye en ucuz teklifi yanılmıyorsam BMC vermişti.EGO araç ömrü ve bakımı hesaba katarak, ihaleyi Mercedes'e vermişti.Ankara ihaleye yeterli firma katılmadı diyip iptal etmişti ihaleyi. Kocaeli’nin en güncel mi bilmiyorum ama bir tanesine sadece 3 firma katılmıştı: BMC, Otokar, rastgele bir araba şirketi (adı aklımda değil) kazanan tabiki BMC. Kocaeli CHP’ye geçerse (gebze’nin kocaeli’den ayrılmadan pek mümkün olmayan bir durum) bayağı şeyler çıkar ulaşımpark’ın altından.
Örnek.
Kocaelide bir otoritersizlik söz konusu, Büyükşehir Belediyesi olup 7.5 metrelik külüstür, teneke ÖHO varsa hepsi burda. 12 metrelik ÖHO dönüşümü başlamalı. Tam bilet 27 den 35 e çıkacak bu da standardı. 200,700,250,800,750, 435MR gibi hatların vay haline.EGO'nun 2021 yılında yaptığı ihaleye en ucuz teklifi yanılmıyorsam BMC vermişti.EGO araç ömrü ve bakımı hesaba katarak, ihaleyi Mercedes'e vermişti.
Hayatımda Kocaeli’ne hiç ayak basmadım.Kocaelide bir otoritersizlik söz konusu, Büyükşehir Belediyesi olup 7.5 metrelik külüstür, teneke ÖHO varsa hepsi burda. 12 metrelik ÖHO dönüşümü başlamalı. Tam bilet 27 den 35 e çıkacak bu da standardı. 200,700,250,800,750, 435MR gibi hatların vay haline.
Nasıl inanmıyorumHayatımda Kocaeli’ne hiç ayak basmadım.
Aslında gittim fakat en merkezi noktalarına değil.Nasıl inanmıyorum
böyle diyince ben de bamadım ayak aslında 1-2 kere izmite gitmek dışındaAslında gittim fakat en merkezi noktalarına değil.
Ben Gebzede olduğum halde 1-2 kez gittim İzmit tarafınaböyle diyince ben de bamadım ayak aslında 1-2 kere izmite gitmek dışında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.