Tema düzenleyici

Kocaeli real avm

Wowcu_kedii

Onbaşı
Konu sahibi
1998 yılında Almanlar tarafından İzmit D100 karayolu üzerinde Real hipermarketinin inşaatı başladı. 8 Haziran 2000 Tarihinde açıldı ve 2017’ye kapanana kadar İzmit halkına hizmet verdi. Ama A 101, Bim, Şok gibi marketler türkiyedeki hipermarketlerin sonunu getirdi. Ve real arazisi şuanda boş durumda.

2002 2008 arası 8 sene Gölcük ilçesinde kaldım ilk işe girmiştim ilk maaşımla Real den güzel bir DVD player ve 5+1 ses sitemi almıştım bende anısı var oranın sürekli giderdim teknolojik ürünleri takip ederdim şimdiki durumu üzücü gerçekten ozaman Türkiye’de sayılı yerlerdendi

Konu sahibi
Cidden şuan türkiyede real benzeri az yer var. Zaten real almanyada kendisini belçikalı şirkete sattı ve adı “Mein real” yani Benim real’im oldu

Konu sahibi
Real Son yurtdışı pazarı olan Türkiye şubelerini 2018 Yılında Kayserili Beğendik Şirketine sattıktan sonra Beğendikte Real Şubelerini Kapattı. Realin Almanya tarafı Şirketi Belçikalı Firmaya Sattıp, satılan firma Ekim 2023te İflas başvurusunda bulunup 2024 Mart ayının sonundada Real Gmbh İflas Etti. Realin Market işletmeleri ise: Kaufland, Rewe, Edeka marketlerine devredildi.

Geri
Üst Alt