Tema düzenleyici

Kocaeli real avm

Wowcu_kedii

Onbaşı
Konu sahibi
1998 yılında Almanlar tarafından İzmit D100 karayolu üzerinde Real hipermarketinin inşaatı başladı. 8 Haziran 2000 Tarihinde açıldı ve 2017’ye kapanana kadar İzmit halkına hizmet verdi. Ama A 101, Bim, Şok gibi marketler türkiyedeki hipermarketlerin sonunu getirdi. Ve real arazisi şuanda boş durumda.

2002 2008 arası 8 sene Gölcük ilçesinde kaldım ilk işe girmiştim ilk maaşımla Real den güzel bir DVD player ve 5+1 ses sitemi almıştım bende anısı var oranın sürekli giderdim teknolojik ürünleri takip ederdim şimdiki durumu üzücü gerçekten ozaman Türkiye’de sayılı yerlerdendi

Konu sahibi
Cidden şuan türkiyede real benzeri az yer var. Zaten real almanyada kendisini belçikalı şirkete sattı ve adı “Mein real” yani Benim real’im oldu

Konu sahibi
Real Son yurtdışı pazarı olan Türkiye şubelerini 2018 Yılında Kayserili Beğendik Şirketine sattıktan sonra Beğendikte Real Şubelerini Kapattı. Realin Almanya tarafı Şirketi Belçikalı Firmaya Sattıp, satılan firma Ekim 2023te İflas başvurusunda bulunup 2024 Mart ayının sonundada Real Gmbh İflas Etti. Realin Market işletmeleri ise: Kaufland, Rewe, Edeka marketlerine devredildi.

Bir ara real avmnin yerini Acıbadem hastaneleri aldı diye okumuştum yerel basında...

Konu sahibi
Geçtiğmiz günlerde Özgür Kocaeli Sayfasında Real hakkında bir haber gördüm. Haberde Mülkün 80 Milyon dolara satılık olduğu yazıyordu. Ve ayrıca günümüzde binada sadece 2 kişi varmış: Bir yönetici ve bir güvenlik görevlisi. Ayrıca haberde Realin içinin şuanki halinin fotoğraflarıda var.Real AVM Milyon Dolarla Satışta!

Neden yıkılmiyor ki??

99 depremini görmüş, muhtemelen de şuan depreme dayanıksız .
ayrıca 10 yildir kullanılmıyor çürümüştur zaten yapı...

Kocaeli belediye satın alıp yıkıp yerine park, yeşillik yapsın miss🌲🌲

Neden yıkılmiyor ki??

99 depremini görmüş, muhtemelen de şuan depreme dayanıksız .
ayrıca 10 yildir kullanılmıyor çürümüştur zaten yapı...

Kocaeli belediye satın alıp yıkıp yerine park, yeşillik yapsın miss🌲🌲
Kocaeli belediyesi ve park yapmak çok aykırı şeyler. Atıl kalması daha iyi ranta gider öbür türlü.

Gebze belediyesi yanlış hatırlamıyorsam bir tane yayalaştırma projesinde geri arabalara veren tek yerdi

Kocaeli belediyesi ve park yapmak çok aykırı şeyler. Atıl kalması daha iyi ranta gider öbür türlü.

Gebze belediyesi yanlış hatırlamıyorsam bir tane yayalaştırma projesinde geri arabalara veren tek yerdi
O yayalastirilan yerin seçim sonrası tekrar arabalara verilmesi büyük rezillikti...

Gebze çok getto gibi duruyor rant şehirciliği yüzünden...

Ama Kocaeli belediyesi tramway, yol , kavşak işlerinde iyi duruyor...

Trafik yogunlugu olarak İstanbul'dan 10 kat iyidir Kocaeli...

O yayalastirilan yerin seçim sonrası tekrar arabalara verilmesi büyük rezillikti...

Gebze çok getto gibi duruyor rant şehirciliği yüzünden...

Ama Kocaeli belediyesi tramway, yol , kavşak işlerinde iyi duruyor...

Trafik yogunlugu olarak İstanbul'dan 10 kat iyidir Kocaeli...
Trafik yoğunluğu olarak istanbuldan iyi opmak çok büyük bir başarı değil. İstanbul’da eşi benzeri dünyada görülmemiş bir trafik var

Geri