Tema düzenleyici

Keşke Olsa dediğiniz oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Microsoft Flight Simulator’ün kara taşıtı hali çok iyi olurdu. Yani dünyada istediğimiz yeri gezebilmek. Tabii bu uzak gelecekte bile imkansız gibi duruyor çünkü yapımı çok çok uzun sürer ve muhtemelen hiçbir sistem bunu kaldırmaz. Bu fikre en çok yaklaşan The Crew 1 ve 2 olmuştu. O bile eh işte.

The Walking Dead'in ciddi para harcanmış bir oyununa isterdim. Evet çizgi roman oyunu çook güzel Lee-Clementine olan. Fakat yine de The Walking Dead: Destinies tarzında fakat bu oyundan kat kat daha profesyonel ve para harcanmış oyun hayaliyle yaşıyorum yıllardır. Elbet bir gün

The Walking Dead'in ciddi para harcanmış bir oyununa isterdim. Evet çizgi roman oyunu çook güzel Lee-Clementine olan. Fakat yine de The Walking Dead: Destinies tarzında fakat bu oyundan kat kat daha profesyonel ve para harcanmış oyun hayaliyle yaşıyorum yıllardır. Elbet bir gün
Yarbayım, The Walking Dead, çok büyük bir diziden ziyade, çok büyük bir marka artık, GOT, Lost, gibi. Bu tarz büyük markalara oyun yapılırken, çok komplex oyun motorları yapılması lazım (CS2 gibi mesela). Çünkü, hikaye sağlam, karakterler sağlam, dolayısıyla oyun motoru, ses efektleri, grafiklerin ve oynanabilirlik durumununda Şampiyonlar ligi son dört takımı gibi üst düzey olması lazım. Olmazsa, sıradan bir oyun motoru olursa ne olur, R.Madrid-Barcelona maçının, toprak sahada, seyircisiz ve 10.kalite bir hakem ile oynanması gibi olur ve oyunu sadece tasarlayanlar kendi aralarında oynar, bir zaman sonra onlar bile sıkılır...

Yarbayım, The Walking Dead, çok büyük bir diziden ziyade, çok büyük bir marka artık, GOT, Lost, gibi. Bu tarz büyük markalara oyun yapılırken, çok komplex oyun motorları yapılması lazım (CS2 gibi mesela). Çünkü, hikaye sağlam, karakterler sağlam, dolayısıyla oyun motoru, ses efektleri, grafiklerin ve oynanabilirlik durumununda Şampiyonlar ligi son dört takımı gibi üst düzey olması lazım. Olmazsa, sıradan bir oyun motoru olursa ne olur, R.Madrid-Barcelona maçının, toprak sahada, seyircisiz ve 10.kalite bir hakem ile oynanması gibi olur ve oyunu sadece tasarlayanlar kendi aralarında oynar, bir zaman sonra onlar bile sıkılır...
Teğmenim orası öyle fakat bir oyundan bahsetmek istiyorum size:

The Walking Dead: Destinies

Ekran görüntüsü 2025-10-01 132347.png

2023'te çıkmasına rağmen görüp görebileceğin en kötü oyundur kendisi. TWD gibi büyük bir markanın nasıl bu oyuna izin vermiş olması inanılır gibi değil. The Walking Dead manyağı olmasam hayatta para verip oynamazdım.

İncelemem ise burada:

Eskiden Street Fighter diye oyun vardı . Hala var mı popüler mi ? 90 ların sonunda Atari salonlarında millet habire jeton atardı bunun için

Geri
Üst Alt