Yarbayım, The Walking Dead, çok büyük bir diziden ziyade, çok büyük bir marka artık, GOT, Lost, gibi. Bu tarz büyük markalara oyun yapılırken, çok komplex oyun motorları yapılması lazım (CS2 gibi mesela). Çünkü, hikaye sağlam, karakterler sağlam, dolayısıyla oyun motoru, ses efektleri, grafiklerin ve oynanabilirlik durumununda Şampiyonlar ligi son dört takımı gibi üst düzey olması lazım. Olmazsa, sıradan bir oyun motoru olursa ne olur, R.Madrid-Barcelona maçının, toprak sahada, seyircisiz ve 10.kalite bir hakem ile oynanması gibi olur ve oyunu sadece tasarlayanlar kendi aralarında oynar, bir zaman sonra onlar bile sıkılır...The Walking Dead'in ciddi para harcanmış bir oyununa isterdim. Evet çizgi roman oyunu çook güzel Lee-Clementine olan. Fakat yine de The Walking Dead: Destinies tarzında fakat bu oyundan kat kat daha profesyonel ve para harcanmış oyun hayaliyle yaşıyorum yıllardır. Elbet bir gün
Teğmenim orası öyle fakat bir oyundan bahsetmek istiyorum size:Yarbayım, The Walking Dead, çok büyük bir diziden ziyade, çok büyük bir marka artık, GOT, Lost, gibi. Bu tarz büyük markalara oyun yapılırken, çok komplex oyun motorları yapılması lazım (CS2 gibi mesela). Çünkü, hikaye sağlam, karakterler sağlam, dolayısıyla oyun motoru, ses efektleri, grafiklerin ve oynanabilirlik durumununda Şampiyonlar ligi son dört takımı gibi üst düzey olması lazım. Olmazsa, sıradan bir oyun motoru olursa ne olur, R.Madrid-Barcelona maçının, toprak sahada, seyircisiz ve 10.kalite bir hakem ile oynanması gibi olur ve oyunu sadece tasarlayanlar kendi aralarında oynar, bir zaman sonra onlar bile sıkılır...
Steam'da bu oyunlar satıldı. Zamanında almıştım ben. Şuan satılmıyorSteam daysa gta san andreas ve vice city 3
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.