Aynen, Man Lions Kayseri'ye çok yakışıyor.Darısı eski kalan tüm BMC beldelere olsun Akia gibi man gibi güzel araçlar gelsin
332 de gider araç sahipleri aynı diye biliyorum çünkü şöförle konuştuğumda memnun olmadiğinı belirttiKayseri ÖHO'de 38 AB 294, 2013 model Güleryüz Cobra GD-272 LF olan aracını ikinci el Temsa Avenue LF ile değiştirmiş olup yeni araç çok yakında seferlerde başlayacaktır. Hayırlı olsun.
Vallaha bu durumda 161 yine tek kalacak332 de gider araç sahipleri aynı diye biliyorum çünkü şöförle konuştuğumda memnun olmadiğinı belirtti
332, 294 ten modelli diye biliyorum332 de gider araç sahipleri aynı diye biliyorum çünkü şöförle konuştuğumda memnun olmadiğinı belirtti
En son yeni boya yapılmıştı 144'e, uzun bir süre değişmeyecek gibi.Vallaha bu durumda 161 yine tek kalacak
Umarım eski kasaları umarım 38 AB 144 ve 090'a takarlar. Özellikle 144'ün siyah dumanları şehre tam bir işkence.![]()
Saçmalık!En son yeni boya yapılmıştı 144'e, uzun bir süre değişmeyecek gibi.
Aynen yakında değişmez kalan 6 otokar kentle birlikte devam ederler 126 gibi bi sürpriz yapmazlarsaVallaha bu durumda 161 yine tek kalacak
Umarım eski kasaları umarım 38 AB 144 ve 090'a takarlar. Özellikle 144'ün siyah dumanları şehre tam bir işkence.![]()
Sahibi memnun değilim BMC almadığıma pişmanim demişti332, 294 ten modelli diye biliyorum
Peki 38 AB 161'in sahibi Cobra'sından memmun mu?Sahibi memnun değilim BMC almadığıma pişmanim demişti
Onu bilemiyorum ama2015 model altı kobralar sıkıntıPeki 38 AB 161'in sahibi Cobra'sından memmun mu?
O araçlar muhtemelen 38 AB 202 ve 38 AB 256'ya takılacak.Bugün Matbaacılar sitesi önünde 2 tane istanbul çıkması sarı BMC procity yatıyordu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.