Tema düzenleyici

Kapasitesini Aşan Eshot/İzulaş/İztaşi̇t Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
İşte İzulaşın körüklü otobüs alması şart. Volvolar gittikten sonra İzulaşın körüklüsü kalmadı.
Bu arada madem İztaşıt eshot denetimli,

Körüklü elverişli yollardan giden araçlara körüklü verilebilir 08 kodlulatın az birazını İztaşıt'a geçirtirlerse

128
602
608
675
748
800
975 ve benzeri hatlar girebilir

Körüklü elverişli yollardan giden araçlara körüklü verilebilir 08 kodlulatın az birazını İztaşıt'a geçirtirlerse

128
602
608
675
748
800
748'in güzergahına körüklü girmesi zor, Asarlıkta dar yollardan geçiyor. 602 ve 800'de Menemen merkezini dolaşmadan direkt Çanakkale asfaltından aktarma merkezine girmeli. 608'in güzergahı uzatılırsa zaten kalabalık bir hat olur o zaman körüklü girebilir.

Eshout'un buna müdahle etmesi lazım fikrimce hatta genelde izulaşın olabilir ama yıl sonunda körüklü otöbüs alımı olduğunda 1 tane sabit körüklü olması görüşündeyim

128
602
608
675
748
800
975 de conecto vardı zamanında yolculuk yapmıştım zamanın da seferihasara gidip geldim dönüştede 675 olarak geldi ve ayakta da yolcusu vardı. Hibeyi nasıl yapacak belediye farklı bir konu vardı sanki eshot şöföründen duymuştum. En fazla 20 yıl mı ne faaliyet gösterebiliyormuş karayollarında bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?
İzulaş grevinde 800 e körüklü verilmişti

975 de conecto vardı zamanında yolculuk yapmıştım zamanın da seferihasara gidip geldim dönüştede 675 olarak geldi ve ayakta da yolcusu vardı. Hibeyi nasıl yapacak belediye farklı bir konu vardı sanki eshot şöföründen duymuştum. En fazla 20 yıl mı ne faaliyet gösterebiliyormuş karayollarında bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?
İzulaş grevinde 800 e körüklü verilmişti
Hala o345ler tas gibi calisiyor muhtemelen yok oyle karayollarinda falan

ATABEY bakımı yapıldıktan sonra her araç taş gibi çalışır. Umarım iztaşıta hibe ederler ama ondan önce sağlam bi motor bakımı gerekicektir.
Şöförler de söyleniyor zaten araç sürekli arıza çkarıyor diye.
Ben izmir ve turkiye icin yabanci/yerli markalara e-posta aticam ozellikle yabanci markalari turkiyeye getiemeye calisicam ve arac nasil olmali anlaticam cok heyecanliyim

59’a körüklü otobüs birkaç kez daha girmişti. Ama ara sokaklarda zorlanıyordur. Onun yerine 59 ara sokaklara girmeden ilerlese tüm seferleri körüklüye çevrilebilir. O durumda 259 tüm gün daha sık çalışmalı.

Bornova metrodaki ana hatların tamamı kapasitesinin üstünde çalışıyor. 59-268-390-533-565 en kalabalık hatlar. 800 apayrı bir dünya.

59’a körüklü otobüs birkaç kez daha girmişti. Ama ara sokaklarda zorlanıyordur. Onun yerine 59 ara sokaklara girmeden ilerlese tüm seferleri körüklüye çevrilebilir. O durumda 259 tüm gün daha sık çalışmalı.

Bornova metrodaki ana hatların tamamı kapasitesinin üstünde çalışıyor. 59-268-390-533-565 en kalabalık hatlar. 800 apayrı bir dünya.
585ta baya kalabalik oluyor

268’de gece 1 seferi bile çakılı olabiliyor.

En kalabalık hatlar gece 2-3’e kadar daha seyrek çalışabilmeli. 800 ise 7/24 çalışmalı.
Eshot'un gece tarifesini kullanmayı öğrenmesi gerekiyor. Yap 12'den sonraki bütün araçları gece tarifesi ona göre de arttır sayısını. Hem kullanımdan hem de aktarma olmayışından para kırar Eshot.

00.00-06.00 arası bütün hatların gece tarifesine geçmesi lazım.

Eshot'un gece tarifesini kullanmayı öğrenmesi gerekiyor. Yap 12'den sonraki bütün araçları gece tarifesi ona göre de arttır sayısını. Hem kullanımdan hem de aktarma olmayışından para kırar Eshot.

00.00-06.00 arası bütün hatların gece tarifesine geçmesi lazım.
Bütün hatların geçmesi çok zor ama en azından belirli hatların geçmesi lazım. Mesela benim lokal hatlarımdan sadece 428 çalışsa, bunun haricinde 800,912,748,121,963,330 hatları da gece çalışmalı.

Konu sahibi
Bütün hatların geçmesi çok zor ama en azından belirli hatların geçmesi lazım. Mesela benim lokal hatlarımdan sadece 428 çalışsa, bunun haricinde 800,912,748,121,963,330 hatları da gece çalışmalı.
ekleme yapayım üvey evlat muamelesi gösterdiğiniz yerleri

302,304,680,18,285,470

Geri
Üst Alt