Bu arada madem İztaşıt eshot denetimli,İşte İzulaşın körüklü otobüs alması şart. Volvolar gittikten sonra İzulaşın körüklüsü kalmadı.
İzulaş yeni araç bile alamıyor borçları çok durumları kötü o yüzden körüklü araç alması imkansız belki solo olabilir ama oda zor gibi gözüküyorİşte İzulaşın körüklü otobüs alması şart. Volvolar gittikten sonra İzulaşın körüklüsü kalmadı.
748'in güzergahına körüklü girmesi zor, Asarlıkta dar yollardan geçiyor. 602 ve 800'de Menemen merkezini dolaşmadan direkt Çanakkale asfaltından aktarma merkezine girmeli. 608'in güzergahı uzatılırsa zaten kalabalık bir hat olur o zaman körüklü girebilir.Bu arada madem İztaşıt eshot denetimli,
Körüklü elverişli yollardan giden araçlara körüklü verilebilir 08 kodlulatın az birazını İztaşıt'a geçirtirlerse
128
602
608
675
748
800
975 ve benzeri hatlar girebilir
975 de conecto vardı zamanında yolculuk yapmıştım zamanın da seferihasara gidip geldim dönüştede 675 olarak geldi ve ayakta da yolcusu vardı. Hibeyi nasıl yapacak belediye farklı bir konu vardı sanki eshot şöföründen duymuştum. En fazla 20 yıl mı ne faaliyet gösterebiliyormuş karayollarında bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?Bu arada madem İztaşıt eshot denetimli,
Körüklü elverişli yollardan giden araçlara körüklü verilebilir 08 kodlulatın az birazını İztaşıt'a geçirtirlerse
128
602
608
675
748
800
975 ve benzeri hatlar girebilir
Hala o345ler tas gibi calisiyor muhtemelen yok oyle karayollarinda falan975 de conecto vardı zamanında yolculuk yapmıştım zamanın da seferihasara gidip geldim dönüştede 675 olarak geldi ve ayakta da yolcusu vardı. Hibeyi nasıl yapacak belediye farklı bir konu vardı sanki eshot şöföründen duymuştum. En fazla 20 yıl mı ne faaliyet gösterebiliyormuş karayollarında bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?
İzulaş grevinde 800 e körüklü verilmişti
ATABEY bakımı yapıldıktan sonra her araç taş gibi çalışır. Umarım iztaşıta hibe ederler ama ondan önce sağlam bi motor bakımı gerekicektir.Hala o345ler tas gibi calisiyor muhtemelen yok oyle karayollarinda falan
Ben izmir ve turkiye icin yabanci/yerli markalara e-posta aticam ozellikle yabanci markalari turkiyeye getiemeye calisicam ve arac nasil olmali anlaticam cok heyecanliyimATABEY bakımı yapıldıktan sonra her araç taş gibi çalışır. Umarım iztaşıta hibe ederler ama ondan önce sağlam bi motor bakımı gerekicektir.
Şöförler de söyleniyor zaten araç sürekli arıza çkarıyor diye.
Attığınız mailin bir örneğinizi bizlerede atar mısınız ?Ben izmir ve turkiye icin yabanci/yerli markalara e-posta aticam ozellikle yabanci markalari turkiyeye getiemeye calisicam ve arac nasil olmali anlaticam cok heyecanliyim
Daha atmadim hocam yol yorgunuyum ilk basta ivecoya aticam sonra volvo solaris falan aticamAttığınız mailin bir örneğinizi bizlerede atar mısınız ?
585ta baya kalabalik oluyor59’a körüklü otobüs birkaç kez daha girmişti. Ama ara sokaklarda zorlanıyordur. Onun yerine 59 ara sokaklara girmeden ilerlese tüm seferleri körüklüye çevrilebilir. O durumda 259 tüm gün daha sık çalışmalı.
Bornova metrodaki ana hatların tamamı kapasitesinin üstünde çalışıyor. 59-268-390-533-565 en kalabalık hatlar. 800 apayrı bir dünya.
Bir kere hükümet konağı önünden gece 11'de baya dolu geçmişti.585ta baya kalabalik oluyor
268’de gece 1 seferi bile çakılı olabiliyor.Bir kere hükümet konağı önünden gece 11'de baya dolu geçmişti.
Eshot'un gece tarifesini kullanmayı öğrenmesi gerekiyor. Yap 12'den sonraki bütün araçları gece tarifesi ona göre de arttır sayısını. Hem kullanımdan hem de aktarma olmayışından para kırar Eshot.268’de gece 1 seferi bile çakılı olabiliyor.
En kalabalık hatlar gece 2-3’e kadar daha seyrek çalışabilmeli. 800 ise 7/24 çalışmalı.
Bütün hatların geçmesi çok zor ama en azından belirli hatların geçmesi lazım. Mesela benim lokal hatlarımdan sadece 428 çalışsa, bunun haricinde 800,912,748,121,963,330 hatları da gece çalışmalı.Eshot'un gece tarifesini kullanmayı öğrenmesi gerekiyor. Yap 12'den sonraki bütün araçları gece tarifesi ona göre de arttır sayısını. Hem kullanımdan hem de aktarma olmayışından para kırar Eshot.
00.00-06.00 arası bütün hatların gece tarifesine geçmesi lazım.
ekleme yapayım üvey evlat muamelesi gösterdiğiniz yerleriBütün hatların geçmesi çok zor ama en azından belirli hatların geçmesi lazım. Mesela benim lokal hatlarımdan sadece 428 çalışsa, bunun haricinde 800,912,748,121,963,330 hatları da gece çalışmalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.