Sürüyor hala.Kanal 1 vardı. 2008 yılının sonlarında karasal yayın frekansına Habertürk TV gelmişti. 2010 yılında kapanarak yerini Bloomberg HT'ye bırakmıştı. 2025 yılında yeniden test yayınına başlamıştı. Halen test yayını sürüyor mu bilmiyorum.
Ciner medya grubu satıldıktan sonra test yayınına başlaması ilginçti. Bloomberg HT'yi kapatıp, yerine Kanal 1'i açarlar diye tahmin ediyorum.Sürüyor hala.
Bu kapandı mı isim değiştirip Bein Sport 1 mi oldu?Bence sayilir Lig TV Ekli dosyayı görüntüle 76949
Bloomberg HT’yi kapatmazlar bence. Habertürk TV, Bloomberg HT ve Show TV’nin eski programları ile kamu spotlarını yayınlıyor.Ciner medya grubu satıldıktan sonra test yayınına başlaması ilginçti. Bloomberg HT'yi kapatıp, yerine Kanal 1'i açarlar diye tahmin ediyorum.
Peki hangi programlar yayınlanıyor test yayınında?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.