Cine5 gibi bir kanal uzun bir süre gelmez, zamanında dekoderli özel yayınlar yaparlarken, Türksat uydusunda şifresiz olması, onları etkiledi.Cine5 in kapanması çok kötü oldu bence. Şuan devam etseydi rakibi dijitürk ile büyük bir fark atardı herhalde
Tay D de vardı o, da kapandı herhalde
Gece 12 den sonrasını bilenler bilir filmlerinde geçiş müziği vardı şifreleniyordu biz şifreyi uyducu Aydın abiye kırdırmıştık.Cine5 gibi bir kanal uzun bir süre gelmez, zamanında dekoderli özel yayınlar yaparlarken, Türksat uydusunda şifresiz olması, onları etkiledi.
Hala olması lazımTay D de vardı o, da kapandı herhalde
O var D Smart platformda gördümHala olması lazım
Şifre kırdırma olayları arttığı için, Cine5 iki aşamalı şifre sistemine geçmişti ama fayda etmedi, Şifreler kırılmaya devam etti.Gece 12 den sonrasını bilenler bilir filmlerinde geçiş müziği vardı şifreleniyordu biz şifreyi uyducu Aydın abiye kırdırmıştık.
"gerçekten iyi TV" diye diye sonu kapanmaya gitmiş, sizin yerinizde olsam ben de aynını yapardım, 2 misliniHBB diye bir kanal vardı onun kapanmasına sevinmiştim saçma sapan programları vardı . TNT nin kapanmasına da üzülmüştüm .
Çocukken Alvin ve Sincaplar'ı izleyebilmek içi saat tutup o kanalı açardımKidz Animez
Türkiye'deki tek Anime TV kanalıydı.
Minika TV izlerdi yeğenim her sabahÇocukken Alvin ve Sincaplar'ı izleyebilmek içi saat tutup o kanalı açardım
Yerine Space Toon gelmiştir
Ben bir ara Disney XD de izlerdimMinika TV izlerdi yeğenim her sabah
Zerre duymadım, acaba 2010'lu olduğumdan, olabilir mi?Sky Türk
Shopping TV
Sky Türk, Çukurova Holding tarafından 2002 yılında yayın hayatına başlayan haber kanalıydı. 2012 yılında Sky Türk 360 ismini aldı. Şimdiki haber kanallarına kıyasla daha kaliteli yayın politikası vardı (özellikle Skytürk360 iken) ta ki TMSF el koyup Ethem Sancak'a satılana kadar. 2013 yılında TMSF el koydu ve daha sonra AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ethem Sancak'a satıldı. Aralık 2013'te 360 ismini aldı. 2014 yılının sonlarında ise logosu kırmızıdan mora dönüştürüldü aynı zamanda eğlence kanalı formatına dönüştürüldü. 2017 yılında yine AKP'ye yakınlığıyla bilinen Zeki Yeşildağ'a satıldı.Sky Türk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.