Belli durakları olsa,Bi de express olsa miss gibi hat
Biçerova İzban
Çiğli Ana Hava Üssü
Organize Sanayi
Tersane
Turan
Belli durakları olsa,Bi de express olsa miss gibi hat
Aslında Express olmasa kuzey aksının metrobüsü olabilir, yolcu olarak 800 ile yarışır hele son durak Konak olursaBelli durakları olsa,
Biçerova İzban
Çiğli Ana Hava Üssü
Organize Sanayi
Tersane
Turan
528'i buraya 405 olarak yazdım528 Egekent 2 egekent 4
143 evka 5 evka 1
Ya aslında sahilden ekspres olarak Üçkuyular'a düşündüm ama bilemedim olur muAslında Express olmasa kuzey aksının metrobüsü olabilir, yolcu olarak 800 ile yarışır hele son durak Konak olursa
komik olsun diye olabilirYa aslında sahilden ekspres olarak Üçkuyular'a düşündüm ama bilemedim olur mu
B tarife alıyormuşBu arada yeri mi bilmiyorum da 770 D tarife mi alıyor B tsrife mi?
Onu takiben bu hat "lar"da açılabilirkomik olsun diye olabilir
peki
Üçkuyular - Bostanlı (Expres) nasıl
Rota: Üçkuyular - Konak - Turan - Karşıyaka - Bostanlı
Keşke gerçek olsa bunlarOnu takiben bu hat "lar"da açılabilir
Sadece yaza özel
1- Karşıyaka İskele-Konak-Urla İskele
2-Konak-Karşıyaka İskele-Foça
3- Karşıyaka Iskele-Konak-Mordoğan
Vapur niyetine bunlar olsa misKeşke gerçek olsa bunlar
Nası yaw 906 bile D tarife, bu niye değil demeyeyim de,B tarife gene iyi,B tarife alıyormuş
HİM: İzban kullanın (bu sefer kısmen haklılar)Nası yaw 906 bile D tarife, bu niye değil demeyeyim de,B tarife gene iyi,
770 hattını Torbalı'dan Cumaovası'na uzatsak? Cumaovası'ndan Selçuk'a Tepeköy'de bazen yaklaşık 40-45 dakika beklemeler olabiliyor, bunu önlemek için bu olabilir,
Ayrıyeten 783 Hattı Pamucak/Zeytinköy/Barutçu taraflarından birine gidebilir
Hat güzel ama otobüslerin çevreyolu hariç otoyollara çıkması yasak diye biliyorum.??? Bergama - Çeşme
Güzergah:
Bergama - Aliağa - Çevre Yolu - Mavişehir - Bostanlı - Karşıyaka - Turan - Alsancak - Konak - Mustafa Kemal Sahil Bulvarı - Fahrettin Altay - Çevre Yolu - Urla - Çeşme Otoyolu - Alaçatı - Çeşme
Neredeyse bütün İzmir'i ve turistik yerleri dolaşır. Merkez bağlantısı ile Bergama ve Çeşme'nin ulaşımı kolay olur.
Aliağa'dan çıkmaz Menemen'den çevreyoluna çıkar, Urla'ya 684 gibi Seferihisar Kavşağı'na kadar çevre yolundan gelip Urla'dan 760 güzergahı ile devam eder, bu şekilde de iyi olur.Hat güzel ama otobüslerin çevreyolu hariç otoyollara çıkması yasak diye biliyorum.
abe arttırıyorum:Onu takiben bu hat "lar"da açılabilir
Sadece yaza özel
1- Karşıyaka İskele-Konak-Urla İskele
2-Konak-Karşıyaka İskele-Foça
3- Karşıyaka Iskele-Konak-Mordoğan
Torbalı-Kemalpaşa yolundan mis ha, masumane hat835 Tire-Bornova Metro![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.