Karşılık olarak ben de 662 hattında çalışacağımSağolun , 838 olmasa da olur çingeneler bol
Karşılık olarak ben de 662 hattında çalışacağımSağolun , 838 olmasa da olur çingeneler bol
102 veya 501 yazayım hocam daha rahat hatta 557 de olurKarşılık olarak ben de 662 hattında çalışacağım
Menemen dolmuşu gibi kentleri sürersin artık800 sürmek
Bütün gün trafik ve yoğunluk
Çingenelere,Afrolara ve içkililere karşı sert görünümlü olman lazım minnoş şoföre yanaşmıyorlar, bu yüzden tail beldelerinde sürmeyi isterdimBen 838 surerim @Hermes
Sorun degil istersem cok korkunc olabiliyorumÇingenelere,Afrolara ve içkililere karşı sert görünümlü olman lazım minnoş şoföre yanaşmıyorlar, bu yüzden tail beldelerinde sürmeyi isterdim
Valla de, görmeden olmaz, buluşacagız senleSorun degil istersem cok korkunc olabiliyorum
Buluşuruz merak etmeValla de, görmeden olmaz, buluşacagız senle
Bornova'da değil anca Konak veya KemerBuluşuruz merak etme![]()
Turizm Yerleşkesi eklenmeseydi 412 de bu listede olur muydu516 veya 610. En rahat güzergaha sahipler.
OlurduTurizm Yerleşkesi eklenmeseydi 412 de bu listede olur muydu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.