Evet yoğun saatlerde parkur süresi 1saati geçiyor buda var428 bayağı uğraştırıyor şoför bir akrabam var bir ara 428 sabitti akşamları aşırı dolu oluyor 446nın güzergahı çok yokuşlu kaza yapma ihtimali gerçekten çok yüksek
Evet yoğun saatlerde parkur süresi 1saati geçiyor buda var428 bayağı uğraştırıyor şoför bir akrabam var bir ara 428 sabitti akşamları aşırı dolu oluyor 446nın güzergahı çok yokuşlu kaza yapma ihtimali gerçekten çok yüksek
parkur süresi 1 saatin altına inmiyorki zaten sabah 9 civarı 50dk oluyor onu biliyorum ama akşam 10dan sonra 1 saat 30 dk ya kadar çıkıyor çünkü hilltown ve mavibahçe kapandığı için herkes otobüslere koşturuyor en dolu otobüste kesinlikle 428 oluyorEvet yoğun saatlerde parkur süresi 1saati geçiyor buda var
Bir iki kez son seferlerine binmiştim, gece baya hızlı gitmişti o halde bile parkur süresi 45 dakikanın altına inmiyor. Solo otobüs olduğunda körüklüye göre parkur süresi en az 5 dakika uzuyor hele bir de Procity varsa çok yavaş gidiyor, yokuşu çıkamıyor iyice parkur uzuyor.parkur süresi 1 saatin altına inmiyorki zaten sabah 9 civarı 50dk oluyor onu biliyorum ama akşam 10dan sonra 1 saat 30 dk ya kadar çıkıyor çünkü hilltown ve mavibahçe kapandığı için herkes otobüslere koşturuyor en dolu otobüste kesinlikle 428 oluyor
bir keresinde 22.05 bostanlı iskele kalkışına bostanlı market durağından binmiştim mavişehirde otobüs doldu başka yolcu alamadı 23.10 gibi Ege durağına gelmiştik
Egekent 2 cidden en elit ve son yıllarda en çok gelişen yerlerden biri araçlar bazen yetmiyor solo araç kesinlikle çalışmaması lazım ama eshot ulukent köyüne girecek hat ayarlamadığı için vaziyet böyle oluyor tabi bide yeterince araç yok olsa zaten yeni hatlarda açılır benceparkur süresi 1 saatin altına inmiyorki zaten sabah 9 civarı 50dk oluyor onu biliyorum ama akşam 10dan sonra 1 saat 30 dk ya kadar çıkıyor çünkü hilltown ve mavibahçe kapandığı için herkes otobüslere koşturuyor en dolu otobüste kesinlikle 428 oluyor
bir keresinde 22.05 bostanlı iskele kalkışına bostanlı market durağından binmiştim mavişehirde otobüs doldu başka yolcu alamadı 23.10 gibi Ege durağına gelmiştik
metrodreaminde yaptığım ulukoop-egekent2 ring hattı olsa gerek kalmaz 428 in köye girmesine zaten başından beri saçma bir uygulamaydı köye otobüsün girmesi yürüyebilirler kargılara kadar veya ulukent izbana kadar max 300 metre yürüme mesafesi varEgekent 2 cidden en elit ve son yıllarda en çok gelişen yerlerden biri araçlar bazen yetmiyor solo araç kesinlikle çalışmaması lazım ama eshot ulukent köyüne girecek hat ayarlamadığı için vaziyet böyle oluyor tabi bide yeterince araç yok olsa zaten yeni hatlarda açılır bence
695 hattını o şekilde kullansalar ??metrodreaminde yaptığım ulukoop-egekent2 ring hattı olsa gerek kalmaz 428 in köye girmesine zaten başından beri saçma bir uygulamaydı köye otobüsün girmesi yürüyebilirler kargılara kadar veya ulukent izbana kadar max 300 metre yürüme mesafesi var
o da olabilir aslında ama 695 e ulukent izbandan binen çok kişi var ulukoop-kent2 ring daha mantıklı olur köyün içinde karşılıklı gidilmiyor ve 695 bu nedenle bir işe yaramaz ulukent aktarmaya götürebilir sadece ama bahsettiğim ring hat egekent 2 izbandan geçiyor695 hattını o şekilde kullansalar ??
268 şöforü olsam haydi doğanlar doğanlar derdim zaten Bornova metroda fullenip giderdikBunun birde hangi model surmek isterdiniz versiyonunu mu acsak?
Neyse ben 584u surmek isterdim
KAMU SPOTU:268 SOFORU OLMAYIN
59 :268 şöforü olsam haydi doğanlar doğanlar derdim zaten Bornova metroda fullenip giderdik
169..l I was once the king59 :
Abe ....
Hocam siz 697 soforu olcaniz altindaki mesaj sizsiniz428 - 912 - 285 - 446 - 827 - 168 - 680 - 835 - 660 - 984 - 701 - 988
Kısacası hemen hemen her yerin yollarını keşfetmek iyi olurdu
Allah korusun o hatta çalışırsam kesin yolda kalırım ben şans yokki169..l I was once the king
Hocam siz 697 soforu olcaniz altindaki mesaj sizsiniz
314 soforu olabilirsin genis yollari var 4.sanayide basiyor aofor 5 dk turkhan ozilhan hastanesime geliyor 5dakkada geliyorAllah korusun o hatta çalışırsam kesin yolda kalırım ben şans yokki
Dümdüz yol için de 60 öneririm314 soforu olabilirsin genis yollari var 4.sanayide basiyor aofor 5 dk turkhan ozilhan hastanesime geliyor 5dakkada geliyor
Ya benim hattı kullansanız nolur290, 390 ve 690'ı sürmek isterdim otoban hattı bas git
Rahatlık için 821, 547, 221 ve 49 tarzı hatları sürmek isterdim
777 de keyifli olurdu sürmesi
72 ve 871 belki olur da 838 olmaz Gürçeşme girişi çok korkutucu duruyorYa benim hattı kullansanız nolur
Sağolun , 838 olmasa da olur çingeneler bol72 ve 871 belki olur da 838 olmaz Gürçeşme girişi çok korkutucu duruyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.