Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 63 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• #1,243
Türkiye Kartmı çıkartıcaz bide hem para belediyelere gitmez ki devlet alır.
o zaman ESHOT un gelir kaynağının büyük bir kısmını devlet üstlensin
sonuçta sistem bir devlet sistemine entegre edilcek
he belki de bu geçişle birlikte belediye ulaşım işletmeciliğini beceremiyor diyip ESHOT ve uzantılarını devlete alacak,bu da bir ihtimal

• #1,244
İstanbul'da Marmaray'a ücretsiz aktarma yapılıyor mu bilmiyorum ama çoğu yerden Marmaray'a aktarma yapmak zorunda kalınmıyor galiba bizim İzmir'e aktarma yaptığımız gibi. Metro veya otobüsle de ulaşım sağlanabiliyor.

• #1,245
İstanbul'da Marmaray'a ücretsiz aktarma yapılıyor mu bilmiyorum ama çoğu yerden Marmaray'a aktarma yapmak zorunda kalınmıyor galiba bizim İzmir'e aktarma yaptığımız gibi. Metro veya otobüsle de ulaşım sağlanabiliyor.
istanbulun ulaşım ağı geniş kapsamlı çünkü,yaklaşık 11 metro 5 tramvay 2 füniküler mevcut, ayrıca uzun bir metrobüs hattı da var yani sadece marmaray şart koşulmuyor
izmirde ise izban,m1 ve 2.5 tramvay hattı dışında bir ulaşım alternatifi yok
yeni kurulacak metro hatları da daha kurulmadan kısalıyor veya alakasız yerlere değiştiriliyor
otobüsler zaten aktarma merkezi olmadan işlevsiz hale getirldi,izmirde en iyi ulaşım aracı sanırım araba

• #1,246
600 Menemen Aktarma Merkezi-Konak

Asarlık-Egekent-2-Bostanlı İskele-Karşıyaka İskele-Altınyol-Konak Tünelleri

• Beğen
Tepkiler: dragi35
  • #1,254
eskiden kullanılıyordu, sonra ben arada normal yolcu olarak fuarın tepesindeki duraktan binmeye kalkınca bunu ta UKOME'ye götürüp geri personel servisine çevirdiler. keşke ÖHO'ya verselermiş.
millet rahatça uzak mesafelere gitsin istemiyorlar,illa 4-5-6 vesait gitmemizi istiyorlar çünkü medeni ulaşım 4 aktarma olmadan olmuyor te allahım ne günlere kaldık valla
bu mesajımı unutmayın: İZBAN eğer 90 dk yı iptal ederse belediye de ESHOT ta bunu umursamayıp eski hatlardan birini bile açmayacak,izleyin görün sadece

• Beğen
  • #1,255
259 Yeşilova Mahallesi hattı güzergahı Otogar görecek şekilde revize edilmeli. Bornova Metro'dan otobandan Otogar'dan sonra Yeşilova içlerine girmeli. Point'in önünden. Oradan da Yeşilova ringi atmalı. Gerçi hem Abdi İpekçi caddesi hem de Yeşilova-Karacaoğlan'ın iç kesimlerinden nasıl geçer emin değilim ama Otogar görmeli onu biliyorum

• Beğen
  • #1,256
259 Yeşilova Mahallesi hattı güzergahı Otogar görecek şekilde revize edilmeli. Bornova Metro'dan otobandan Otogar'dan sonra Yeşilova içlerine girmeli. Point'in önünden. Oradan da Yeşilova ringi atmalı. Gerçi hem Abdi İpekçi caddesi hem de Yeşilova-Karacaoğlan'ın iç kesimlerinden nasıl geçer emin değilim ama Otogar görmeli onu biliyorum
Süper olurdu bu, benim Metrodreamin'de oluşturduğum 411'e benzerdi,

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.