A
Ata Bey
Bu ne yav sanki her 5 dakikada metro gibi geliyor da binelim
ESHOT ani kararla kapatacağı hatlarİzban da izban çok ama çok kaliteli(!) hizmet bomboş(!) hızlı (!) ve konforlu(!) yazın kliması bile çalışmayan bu şey aman metro da mükemmel sanki ne olur yani açsalar ben ne yapıyım 49 denen şeyi. Utanmasalar 304 falan kapatçaklar.
1000.mesaja yakışır hat380 Bornova Metro-Konak
Merkezden 963 gibi gidecek sonra Lozandan Bahribabaya
1000.Mesaj kutlu olsun![]()
Değerli hemşehrimiz380 Bornova Metro-Konak
Merkezden 963 gibi gidecek sonra Lozandan Bahribabaya
1000.Mesaj kutlu olsun![]()
680'i kapatırlarsa yuh! Hadi diğerlerinin alternatifleri var (İzban)ESHOT ani kararla kapatacağı hatlar
168
304
680
800
912
Düşünsenize gerçekleşeceğini. Eshot binası önünde eylem yaparız
Evka 4'e İzban mı varmış680'i kapatırlarsa yuh! Hadi diğerlerinin alternatifleri var (İzban)![]()
565, 568 hatları var diye onları kullanın derlerEvka 4'e İzban mı varmış![]()
680'e besleme olarak hat öneriyorum680'i kapatırlarsa yuh! Hadi diğerlerinin alternatifleri var (İzban)![]()
Yazdırma hatlar serisi devam ediyorsa yazdırır mısınız?580- Bozyaka~Otogar
Mezarlıkbaşı'na dek 680 ile aynı,
Oradan da 302 ile aynı rota.
Nasıl olur, düşünceleri beklerim
@Eshotcuyuzz35 bunu da yazdırabilir misin 211 numara olarakBayraklı Naldöken dolmuşu otobüse cevirilmeli
yazdırma sadece tabelada kayıtlı olan hatlarla oluyor olmayan hat yazdıramazsınız@Eshotcuyuzz35 bunu da yazdırabilir misin 211 numara olarak
O hesap benim google hesabımla kayıt olmuştum sonra site değişti bir daha giriş yapamadım 1000. mesajı yazsam güzel olabilirdi529-Bayraklı Şehir Hastanesi-Lozan Meydanı
Alsancak-Ankara Caddesi Yanyol-Çevre Yolu
Lozan'dan Şehir Hastanesine 2 aktarmadan gidilme artık hayal olmalı
Konuyla alakasız ama keşke 1000. mesajı Kav yazsaydı. İlk başlığı yazdı ve gerçekleşen ilk hat
318 i yapsın o zamanyazdırma sadece tabelada kayıtlı olan hatlarla oluyor olmayan hat yazdıramazsınız
silmedilerse yapabilir gerçi bazı conectolarda eski KSK iskele hatlarıyla 600 F.Altay - Karşıyaka hattı duruyordu 318 duruyordur318 i yapsın o zaman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.