Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 34 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Karabağlar hatlarının bu 888 hattı ve 879 gibi bir ucu İZBAN bir ucu metroya bağlanacak şekilde çalışması gerekiyor. Bu şekilde Karabağlar'dan iki yönlü ulaşım kolaylaşır. Gaziemir ve Buca'ya daha kolay ulaşım sağlanır.
İyi de 879 da cidden kötü yerde son durak yapıyor.Semt Garajı'ndan sadece Fuar,Yenitepe ve Yeşilbağlar civarına hat gitmeli.

Kalan 877,879,891 gibi hatlar otoyolun öteki tarafına bir yere konumlanmalı

877 ve 891 Esbaşta,879 ise Sarnıçta,mümkünatı varsa Havalimanı'nda sonlanmalı.

Misal benim bir tanıdığım Basın sitesinde ikamet ediyor, işyeri Serbest Bölge,her gün 40 Tl dolmuş parası vermenin ızdırabını çekiyor.879 gibi önemli hatlar o tip yerlerde bitmemeli.Demiyorum ki Semt garajı kötü,sadece konumu elverişli değil

İyi de 879 da cidden kötü yerde son durak yapıyor.Semt Garajı'ndan sadece Fuar,Yenitepe ve Yeşilbağlar civarına hat gitmeli.

Kalan 877,879,891 gibi hatlar otoyolun öteki tarafına bir yere konumlanmalı

877 ve 891 Esbaşta,879 ise Sarnıçta,mümkünatı varsa Havalimanı'nda sonlanmalı.
879un parkur süresi zaten uzun sarnıça giderse daha da uzar.

• Beğen
Tepkiler: Hermes
Sarnıç Aktarma Merkezi - Yeşilyurt hattını önermiştim ama reddetmişlerdi.

1000002094.jpg

Onun için mantıklı hat önersek de red cevabı geliyor. İlla aktarma yaptırtacaklar. Dolmuş hatlarının güzergahı uzun olduğu için çoğu yerden geçiyor.

Belki Fahrettin Altay tarafından güzergahında bir kısaltma yapılabilir. Onun yerine Sarnıç'a veya en azından Esbaş'a uzatılabilir. Poligon Metro'ya kadar güzergah kısaltılabilir ya da Göztepe metro istasyonundan ring yapabilir.
Esentepe tarafı silinip F.Altay Meydandan kalkmalı. 579'un Üçyol meydanında yaptığı gibi. Poligonda yapabileceği son durak yok.Göztepe ise güzergaha ters.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Ya da Şehitler'de son durak yapıp dolmuşu kesebilir

Mavişehir - Pınarbaşı böyle bir metro hattı açılıncaya kadar otobüs olarak devam edebilir

• İnanılmaz
Tepkiler: Hermes
888-Esbaş Akt.Mrk-Üçyol Metro.
Esbaş Aktarma - Üçyol
Otoyol, Limontepe, Yeşilyurt

879un geçmediği veya tüm karabağları dolaştığı mahalleleri gaziemire bağlar. hastaneyi görmesi için üçyola çekilmesini düşündüm ancak yeşilyurt son durak ta olabilir buradan diğer otobüslere aktarma yapılır

Ayrıca 823 bir buçuk saatlik sefer sıklığıyla ulaşıma pek katkısı yok. esbaş aktarmaya çekilirse talep de artacağı için seferler sıklaşır.
Ekli dosyayı görüntüle 66170
IMG_2532.png

Otoban üzerinden Yeşilyurt’a giden bir hat şart

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dragi35
Esbaş Aktarma - Üçyol
Otoyol, Limontepe, Yeşilyurt

879un geçmediği veya tüm karabağları dolaştığı mahalleleri gaziemire bağlar. hastaneyi görmesi için üçyola çekilmesini düşündüm ancak yeşilyurt son durak ta olabilir buradan diğer otobüslere aktarma yapılır
Ekli dosyayı görüntüle 66169
Önerdiğim 888 hattının haritaya aktarılmış versiyonu. Daha önceden atıldığını bilmiyordum. Kusura bakmayın

968-Nazarköy-Adatepe

176'nın Kırıklar ve Doğancılar'dan gidip zaman kaybetmemesi için Adatepe'den bu hat açılmalı.
Ekstradan Kemalpaşa'nın Vişneli ve Nazarköy köylerine gider

Parkur Süresi 60 Dk.

Tabela şu şekil olur
968 Nazarköy-Adatepe
Kırıklar-Doğancilar-Vişneli

Mevcut 82 hattı Şirinkent'e kadar uzatılmalı ve bu düzenleme ile birlikte 909 hemen iptal edilmeli
Tabela şu şekil olmalı
82- Şirinkent - F.Altay Aktarma Merkezi
Zeytinalanı - Narlıdere - Mithatpaşa - 9 Eylül Hastanesi

Son düzenleme:
Mevcut 82 hattı Şirinkent'e kadar uzatılmalı.
Tabela şu şekil olmalı
82- Şirinkent - F.Altay Aktarma Merkezi
Zeytinalanı - Narlıdere - Mithatpaşa - 9 Eylül Hastanesi
909'un depar seferleri belirlenip buradan başlasa?

Konu görüntüleyen kullanıcılar