Çift tarifeyi ve bilet parasını umursayan biri binmez 204'e.yani 515 çalışıyorsa pek tabii bu da çalışabilir
çünkü 204 bildiğim kadarıyla sadece havaalanı yolcularına değil gaziemir-bornova arası indi bindi ile uğraşmak istemeyenler de biniyor
Çift tarifeyi ve bilet parasını umursayan biri binmez 204'e.yani 515 çalışıyorsa pek tabii bu da çalışabilir
çünkü 204 bildiğim kadarıyla sadece havaalanı yolcularına değil gaziemir-bornova arası indi bindi ile uğraşmak istemeyenler de biniyor
Ayrancılar ulaşımı hakkında hiçbir gelişme olmayacağı kesin, en azından şu yapılabilir 705 cumaovasına kısaltılabilir. Güzergahı mevcut 707 hattı gibi olur.Ekli dosyayı görüntüle 66602
Sarnıç ayrancılar en kısa 35 dk sürüyor bunun 20-25 dksı izban ile kısıkköy arasında geçiyor. Bu şekilde parkur kısaldığı için seferler de sıklaşmış olur.
Can kayıplı kazaların yaşandığı orman yoluna bu büyük araçlar girmemelidir.
Ayrancılar dolmuşları sarnıç içine alınabilir, hatta yoğun yolculu bir bölgeye girdikleri için onlar da sevinecektir. Sarnıç ayrancılar yolcuları onların gözünü kamaştıracaktır.
Sarnıç ayrancılar yolcuları ise 728 kısıkköy hattını kullanabilir, bu hat sıklaştırılabilir, 889 sarnıç sarnıç aktarma hattı kısıkköye gir çık yapabilir
707 Menderes Pancar aktarma hattı bulgurca ve oğlananası köylerinin Ayrancılar çarşıya direkt ulaşımı için ve ayrancılar çarşı bölgesinden izbana ulaşan hatları çoğaltmak için Egekent 4 son durağa uzatılabilir
İzban kullanın derler530 Gaziemir - Evka 3 Metro
Güzergah:
Akçay Cad - Yeşillik Cad - Yeşildere Cad - Mürselpaşa Blv - Ankara Cad - Ege Üniversitesi Hastanesi - Bornova Merkez
Bu hat açılırsa hem Gaziemir hem de Karabağlar yolcuları Bornova'ya rahat bir şekilde ulaşır. Bornova Metro'da da son durak yapabilir, merkeze uğrasın diye Evka 3 dedim ama güzergah değiştirilebilir.
Önerdiğim 891 düzenlemesi, 530 ve 541 hatları ile Gaziemir'in ulaşımı şu ankine göre kat kat rahatlar.
Ekli dosyayı görüntüle 70091
10 makinistten 9'unun önerdiği İZBANı denemedin mi? Deneme zaten.Bomboş(!) gidiyorİzban kullanın derler.
Ben şunu anlamıyorum neden herşeyi bir ulaşım aracının üzerine yıkarsın ki İzmir de sanki izbandan başka ulaşım aracı yok sanki10 makinistten 9'unun önerdiği İZBANı denemedin mi? Deneme zaten.Bomboş(!) gidiyor
Dolmuş hattı var diye açılmaz niye diye sormayın605 Ayrancılar - Esbaş Aktarma Merkezi
Ayrancılar'dan 705'e benzer bir güzergahla kalkıp Sarnıç'a girmeden Menderes-İzmir-Aydın yolu üzerinden direkt Gaziemir'e ulaşacak. Sarnıç Aktarma'da da son durak yapabilir ama Gaziemir içini dolaşıp Esbaş veya Semt Garajı'na giderse çok daha iyi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 70095
Dolmuşcularla iletişime geçebilseydik keşke en azından İztaşıt olarak gelirdiEskiden 530 Gaziemir Bornova Metroydu. Açılırsa direkt böyle açılır. Ama açılacağını hiç sanmıyorum. Gaziemir Bornova dolmuş hattı kapanmasaydı böyle bir hatta ihtiyaç kalmazdı.
Gaziemir - F. Altay dolmuş hattı yeniden açılınca bu sefer Gaziemir - Bornova hattı kapandı.Dolmuşcularla iletişime geçebilseydik keşke en azından İztaşıt olarak gelirdi
888-Esbaş Akt.Mrk-Üçyol Metro.Esbaş aktarma Merkezinde 233 hattının durağı ile 818 hattının durağı arasında boş bırakılan bir durak peronu var oraya otobüs girmiyor o durak peronuna yeni bir hat düşünülmeli.Ekli dosyayı görüntüle 70096
Ben bu hattı Him'e ileteceğim ama siz de iletin çok iletilirse açma olasılığı artar diye düşünüyorum.Keza Limontepe'den Gaziemir'e 2 aktarmayla gitmek bit işkence.517 neredeyse hiç gelmiyor gibi bir şey.510 deseniz paket gider.Bu hat ŞART888-Esbaş Akt.Mrk-Üçyol Metro.
Esbaş-Akçay Cd -Otoyol-Limontepe Kvş-Öğr.Rasime Şeyhoğlu Sk.-İhsan Alyanak Blv.-Polat Cd.-172 Sk.-Gazeteci Hasan Tahsin Cd.-Üçyol
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.