Vatandaş talebi var ayrıca orası tepelik yer HRS desen en yakın aktarma merkezine 3.5 km uzaklıkta metro desen o kadar eğim çıkabileceğini sanmıyorum mecburi otobüs olacak
Vatandaş talebi dinledikleri yok kendi kafalarınca hat açıyorlar (Allahtan son üç hat 284,472,935 öyle değil)Otobüs bol mu İzmir de yazın ziyaret ettiğim de otobüsler hepsi dolu idi
Bir ulaşım müdürünün ve üst düzey çalışalarının haftada bir gün ulaşım araçları ile seyahat etmeleri gerek anca öyle anlarlarVatandaş talebi dinledikleri yok kendi kafalarınca hat açıyorlar (Allahtan son üç hat 284,472,935 öyle değil)
Biz neyiz vatandaş gibi görünmüyor muyuz???
232 481 49Vatandaş talebi dinledikleri yok kendi kafalarınca hat açıyorlar (Allahtan son üç hat 284,472,935 öyle değil)
232 kısmen iyi ya Aslanlar İlkokulu ve Sanayi için falan biçilmiş kaftandı tek sorun son seferin dönüşünde Gediz’de indirmesi (şoförle konuşup işimin İzban tarafında olduğunu söylesem kabul eder mi bilmiyorum)232 481 49![]()
saatleri berbat sadece 2 sefer var okul servisi diye açılmasaydı keşke mahalleye hizmet olarak açılsaydı232 kısmen iyi ya Aslanlar İlkokulu ve Sanayi için falan biçilmiş kaftandı tek sorun son seferin dönüşünde Gediz’de indirmesi (şoförle konuşup işimin İzban tarafında olduğunu söylesem kabul eder mi bilmiyorum)
O zaman farz edelim ki Kemer’e gideceğim, 233+466 mı yapacağımsaatleri berbat sadece 2 sefer var okul servisi diye açılmasaydı keşke mahalleye hizmet olarak açılsaydı
kabul etmez büyük ihtimalle o yüzden 233 ile gideceksin yada yürüyeceksin
maalesefO zaman farz edelim ki Kemer’e gideceğim, 233+466 mı yapacağım
işte buna çözüm bulmak lazımmaalesef
265 Evka-4-Karşıyaka İskele veDiyen @Atabey ‘e gelsin (daha yapılacak şimdilik bu ikisine bakın)
![]()
MetroDreamin' | Evka-4 ve Şehir Hastanesi'nin Ulaşım Sorununa Çözüm(Var Olan Hatlar Haricinde)
Evka-4 ve Şehir Hastanesi'nin Ulaşım Sorununa Çözüm(Var Olan Hatlar Haricinde) | MetroDreamin' map by StarChaserrmetrodreamin.com
"harita için görüşleriniz benim açımdan önemli o yüzden ister forum üzerinden, isterseniz de Metrodreamin den görüşünüzü belirtin![]()
MetroDreamin' | 43 Konak-Kosova Mahallesi-Kemer Aktarma Merkezi
43 Konak-Kosova Mahallesi-Kemer Aktarma Merkezi | MetroDreamin' map by StarChaserrmetrodreamin.com
bu hatta gerek yok zaten kosova mahallesi boşaltılacak yakın zamanda."harita için görüşleriniz benim açımdan önemli o yüzden ister forum üzerinden, isterseniz de Metrodreamin den görüşünüzü belirtin![]()
Kadifekale'den Konak'a bir daha gitmesin o zaman Kadifekale-Kemer olarak kalsınbu hatta gerek yok zaten kosova mahallesi boşaltılacak yakın zamanda
gerçekten mi? kaynak var mı?bu hatta gerek yok zaten kosova mahallesi boşaltılacak yakın zamanda.
Evet heyelan tehlikesinden dolayı 10 yıla yakındır böyle bir plan var sadece yerleştirilecek yer bulunamadı belki Bayraklı Emlak Bank ya da Bayraklı TOKİ'nin 9-10. etapları olabilir. 33 numaranın son durağı boşuna suriçine çekilmedigerçekten mi? kaynak var mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.