Aynı yolla gitsinBendende 514 Tınaztepe-Mavişehir Aktarma Merkezi hattı gelsin
Adnan Kahveci Blv.-Yeşildere-200 Misali
Aynı yolla gitsinBendende 514 Tınaztepe-Mavişehir Aktarma Merkezi hattı gelsin
Sizin oralara aşırı hat açıldı asla vermem (!)
Keşke hep bunlar çalışsa izulaşları başka doluluk oranı olan hatlara verebilirlerEkli dosyayı görüntüle 101296
Ekli dosyayı görüntüle 101297
111 Naldöken - Evka 3 metro
Otokar Solo
35 ATC 185
keşkeyle kalıyor maalesef hat açıldığı günden beri izulaş çalışıyor hatta 2017 - 2019 arası tek araç çalışıyorduKeşke hep bunlar çalışsa izulaşları başka doluluk oranı olan hatlara verebilirler
Bence destek olarak da hattı yok asıl sıkıntı oradakeşkeyle kalıyor maalesef hat açıldığı günden beri izulaş çalışıyor hatta 2017 - 2019 arası tek araç çalışıyordu
Bence biz o işlere karışmayalım. Bize çeşitlilik lazım ama eklemli araç alımı şart ve mecbur kent olacak gibi (ama solo olarak bence Mercedes güzelİleride inşallah "İETT." 'de yeni kasa 2026 model solo ve körüklü "OTOKAR KENT LF." marka model otobüslerden alır.★★★
zamanında önerdim ve önerdik bir çok kişi istedi ama maalesef olmuyorBence destek olarak da hattı yok asıl sıkıntı orada
114-314 ya da 117-317 gibi 111-411 falan olmalı ve yine bence o 411 Kemer-Naldöken olmalı
Sabaha hattı planlayayım bakarsınızzamanında önerdim ve önerdik bir çok kişi istedi ama maalesef olmuyor
planlasakta bir şey değişmiyor uygulamaya ökmek önemli artık 630 araç alımından sonra belki düşünürlerseSabaha hattı planlayayım bakarsınız
@Rick Grimes müsait olduğunda bunları Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları başlığına aktarır mısınız arada Emre hocamınlinler kalsın
Karışık olmuş haritaya dökebilme şansınız var mıEVKA 4 -ŞEHİR HST - KARŞIYAKA İSK.
Dörtyola kadar 168 güzergahından ordan istiklal caddesi şehir hastanesini gördükten sonra tekrardan yüzzbaşı ibrahım hakkı caddesine gelip altınyola çıkarak karşıyaka iskleye gidicek.
laka köyünede girse daha iyi olurEVKA 4 -ŞEHİR HST - KARŞIYAKA İSK.
Dörtyola kadar 168 güzergahından ordan istiklal caddesi şehir hastanesini gördükten sonra tekrardan yüzzbaşı ibrahım hakkı caddesine gelip altınyola çıkarak karşıyaka iskleye gidicek.
Hocam benim de aklımdaki bir hattı buraya aktarabilir miyizkabaca çizdim hocam güzergah böyle olacak.![]()
MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.
İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar. | MetroDreamin' map by Umut necmi Tellimetrodreamin.com
Diyen @Atabey ‘e gelsin (daha yapılacak şimdilik bu ikisine bakın)Sizin oralara aşırı hat açıldı asla vermem (!)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.