Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onat tüneli açıldıktan sonra 536 şirinyer yerine tınaztepeden başlayıp şimdiki aynı güzergahta şirinyer aktarmadan geçecek şekilde onat tüneline gidebilir

Onat tüneli açıldıktan sonra 536 şirinyer yerine tınaztepeden başlayıp şimdiki aynı güzergahta şirinyer aktarmadan geçecek şekilde onat tüneline gidebilir
IMG_0231.jpeg

679 Hatay Askeri Hastane - İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi

Askeri Hastane - İzmirspor Metro - Nokta - Hatay Yokuşu - Acil - Basın Sitesi - Yeşilyurt Devlet Hastanesi - Filiz Caddesi - Yeşilyurt Çeşme - Hatay Yokuşu - Nokta - İzmirspor Metro - Askeri Hastane

700 Menemen Aktarma - Egekent (veya Çiğli) Aktarma
Güzergah: Çanakkale Asfaltı - Anadolu Caddesi
800 gibi gider ama kesinlikle K tarifesinde çalışmalı, 800 ücretsiz aktarma vermediği için bu hattın çok faydası olur. Çiğli Menemen arası çok yolcu oluyor Bornova'dan dönüşte çoğu zaman 800 Çiğli'ye kadar boş gelirken Çiğli'den çok binen oluyor Ulukent'te ve Menemen'de iniyorlar ayrıca Ulukent gardan binen de çok oluyor Menemen'de dümdüz Çanakkale asfaltından giden sadece 602,660 ve 800 var bu hat da olursa Menemenlilere aktarma kolaylığı sağlar.

660 ın Eski Foçadan depar servisleri olmasını isterdim sabah izmire doğru 05.05,05.40,06.05,06.40,07.05 ve
akşamda E.Foçaya Doğru
16.40,17.05,17.40,18.05,18.40
olarak depar servisleri olabilir en azından 744 ün doluluğunu bir nebze alır

660 ın Eski Foçadan depar servisleri olmasını isterdim sabah izmire doğru 05.05,05.40,06.05,06.40,07.05 ve
akşamda E.Foçaya Doğru
16.40,17.05,17.40,18.05,18.40
olarak depar servisleri olabilir en azından 744 ün doluluğunu bir nebze alır
Eski Foçadan olunca depar servis olmaktan çıkar o Eski Foçadan otogara ayrı bir hat açılmalı. Ama aslında Hatundere aktarmadan depar servis yapılabilir.

Son düzenleme:
Eski Foçadan olunca depar servis olmaktan çıkar o Eski Foçadan otogara ayrı bir hat açılmalı. Ama aslında Hatundere aktarmadan depar servis yapılabilir.
hatundere olursa işe yaramaz diye düşünüyorum hocam hem niye eski foçadan birkaç depar atsa yeni hat olsunki 660 yazılır ama Eski Foça seçilir öndeki tabela

Geri
Üst Alt