bilmemO zaman gelirse Bayındır-Kiraz-Beydağ araçları Akçay Cd.-Onat Tüneli görür mü Otogar'a gitmek için
bilmemO zaman gelirse Bayındır-Kiraz-Beydağ araçları Akçay Cd.-Onat Tüneli görür mü Otogar'a gitmek için
Ben 538in onat tünelinden geçeceğini düşünmüyorum.Otogar-Şehir Hastahanesi kısmı yakında 536 ve 538'e gelecek zaten, Onat Tüneli bir açılsın.
onat tünelinden geçirmek için bu kadar uzun süre beklettiler, hattın parkuru tek yönde 30km oynuyor o tünelden gitmesiyle çevre yolundan dolanması arasındaBen 538in onat tünelinden geçeceğini düşünmüyorum.
O zaman üçyoldan yeşildere onat tüneli otogar şehir hastanesi şeklinde gider. Doğru mu?onat tünelinden geçirmek için bu kadar uzun süre beklettiler, hattın parkuru tek yönde 30km oynuyor o tünelden gitmesiyle çevre yolundan dolanması arasında
evet onun için bekliyorlar, diğer taraftaki son durak da ya uzundere toki ya demokrasi üni olacak.O zaman üçyoldan yeşildere onat tüneli otogar şehir hastanesi şeklinde gider. Doğru mu?
Onat tüneli açıldıktan sonra 536 şirinyer yerine tınaztepeden başlayıp şimdiki aynı güzergahta şirinyer aktarmadan geçecek şekilde onat tüneline gidebilir
Eski Foçadan olunca depar servis olmaktan çıkar o Eski Foçadan otogara ayrı bir hat açılmalı. Ama aslında Hatundere aktarmadan depar servis yapılabilir.660 ın Eski Foçadan depar servisleri olmasını isterdim sabah izmire doğru 05.05,05.40,06.05,06.40,07.05 ve
akşamda E.Foçaya Doğru
16.40,17.05,17.40,18.05,18.40
olarak depar servisleri olabilir en azından 744 ün doluluğunu bir nebze alır
hatundere olursa işe yaramaz diye düşünüyorum hocam hem niye eski foçadan birkaç depar atsa yeni hat olsunki 660 yazılır ama Eski Foça seçilir öndeki tabelaEski Foçadan olunca depar servis olmaktan çıkar o Eski Foçadan otogara ayrı bir hat açılmalı. Ama aslında Hatundere aktarmadan depar servis yapılabilir.
Eskiffoça dolmuşları kooperatifi ile anlaşma olmadan böyle bir şey imkansız olmaz o yüzden unutun bunuhatundere olursa işe yaramaz diye düşünüyorum hocam hem niye eski foçadan birkaç depar atsa yeni hat olsunki 660 yazılır ama Eski Foça seçilir öndeki tabela
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.