Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gaziemir içinden otogara ulaşım var. Menderes için esbaşdan sonra direkt çevre yolundan otogara giden bir hat lazım.
menderes için doğru
ama havalimanı-gaziemir-otogar arası en azından C tarifesi ile hizmet vermeli
pek tabi belediye dolmuşlara kolaylık sağlamayı çok seviyor biliyoruz,ama dolmuş var diye otobüs ulaşımının engellenmesi bence çok saçma, J9-10 tipi küçük araçlarla kalabalık içinde seyahat etmek konfordan aşırı uzak bana kalırsa

??? Şirinyer Aktarma Merkezi - Egekent Aktarma Merkezi

Güzergah:
Yeşildere Caddesi - Mürselpaşa Bulvarı - Altınyol - Anadolu Caddesi

Bu hat Yeşilderede çok trafiğe takılacak ama artık İzbanda 90 dakika aktarma kaldırılacağı için bu hattın açılması gerek. Bu hatla birlikte 514 Şirinyer Aktarma Merkezi - Bostanlı İskele hattı da açılmalı. Bilerek Tınaztepe demedim çünkü öyle açılması daha zor olur diye düşündüm. Şirinyer'den diğer otobüslere aktarma yapılabilir.

??? Şirinyer Aktarma Merkezi - Egekent Aktarma Merkezi

Güzergah:
Yeşildere Caddesi - Mürselpaşa Bulvarı - Altınyol - Anadolu Caddesi

Bu hat Yeşilderede çok trafiğe takılacak ama artık İzbanda 90 dakika aktarma kaldırılacağı için bu hattın açılması gerek. Bu hatla birlikte 514 Şirinyer Aktarma Merkezi - Bostanlı İskele hattı da açılmalı. Bilerek Tınaztepe demedim çünkü öyle açılması daha zor olur diye düşündüm. Şirinyer'den diğer otobüslere aktarma yapılabilir.
Yeşildere yerine Gürçeşme-Gaziler Cd.-1.Sanayi ve H.Pınardan otobana çıkarsa iyi olabilir

İzbanda aktarma kalkacağından dolayı ve 90 dakika kalkma ihtimalinden dolayı vede dolmuşların artık kart sistemine geçmesi durumu olduğu için

912 iptali 802 açılıp eskisi gibi konak olarak çalışmalı
400 hattı açılmalı Menemen Karşıyaka
128 295 346 342 344 329 gibi hatları da gümrüğe uzatmak zor o yüzden Halkapınar a uzatmak için çalışmalar yapılmalı

İzbanda aktarma kalkacağından dolayı ve 90 dakika kalkma ihtimalinden dolayı vede dolmuşların artık kart sistemine geçmesi durumu olduğu için

912 iptali 802 açılıp eskisi gibi konak olarak çalışmalı
400 hattı açılmalı Menemen Karşıyaka
128 295 346 342 344 329 gibi hatları da gümrüğe uzatmak zor o yüzden Halkapınar a uzatmak için çalışmalar yapılmalı
720 hattı da güneye takviye için açılmalı
395 Egekent-Şirinyer Akt olarak revizeyle çalışabilir

Geri
Üst Alt