Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımıyla Ilgili Komik Yorumlar, Görüşler, Şikayetler Ve Ulaşımımızı Temsil Eden Komik Fotoğraflar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle bir oyun olacak Tüm İzmir haritası olan bol otobüslü de...
Omsi 2 var. Konak- Tınaztepe arası 304 sürmüştüm bir kere. Güzel yapmışlar modu. ESHOT'un birçok otobüsü var oyunda mod olarak, haritalar da var. Buca haritası var, Çiğli de var. Hatta ben de Egekent 2 haritası yapacaktım da üşenmiştim, baya uğraşmak gerek.

Konu sahibi
Omsi 2 var. Konak- Tınaztepe arası 304 sürmüştüm bir kere. Güzel yapmışlar modu. ESHOT'un birçok otobüsü var oyunda mod olarak, haritalar da var. Buca haritası var, Çiğli de var. Hatta ben de Egekent 2 haritası yapacaktım da üşenmiştim, baya uğraşmak gerek.
Biliyorum da artık oyun sıkıntı çıkarıyor ben şöyle yeni Böyle şehirlerin tamamını kapayan (İzmir, İstanbul, Londra gibi) Mod yapması kolay bir oyun istiyorum ama imkansız

Konu sahibi
@KSakin35 Böyle ulaşım oyunlarıyla ilgili bir başlık açabiliceğimiz kategori falan var mıdır?

Konu sahibi
@Bucali hatta baksana 800den uzun gibi
Screenshot_20250619_161509_izmirbb.eshotmobile.jpg

Ben korkuyom mesela Kadifekaleden dolayısıyla 33'ten o videoları görünce tüylerim diken diken oluyor
Hava Şehitliğinden ötesine gitmeyin yeter,kalan taraflar güzel yerlerdir,halama giderken en çok kullandığım hattır ve çok bi cacık olmazsanız ısırmıyorlar

Geri
Üst Alt