A
Ata Bey
Geliyor zaten otobüs dlcsiyleAnadolu dlc'si gelse daha severim
Geliyor zaten otobüs dlcsiyleAnadolu dlc'si gelse daha severim
Şile dlcsi var mıGeliyor zaten otobüs dlcsiyle
O zaman İzmir'den İzmir'e paketlenmiş sardalya taşıyacağım(metroya gönderme)Geliyor zaten otobüs dlcsiyle
İstanbul'da avrupa yakası varŞile dlcsi var mı
Omsi 2 var. Konak- Tınaztepe arası 304 sürmüştüm bir kere. Güzel yapmışlar modu. ESHOT'un birçok otobüsü var oyunda mod olarak, haritalar da var. Buca haritası var, Çiğli de var. Hatta ben de Egekent 2 haritası yapacaktım da üşenmiştim, baya uğraşmak gerek.Böyle bir oyun olacak Tüm İzmir haritası olan bol otobüslü de...
Saat belirleyelimBeyler 481'e yapamadık neyse de,
49'a WowTurkey.net ailesi olarak gitmeliyiz görmeliyiz arkadaşlar,bak hakkımı helal etmem
3 ideal değil mi?Hattın sabah 8'den akşam 8'e saatte 1 seferi var akşamüstü 4 veya 5 seferi olur
Olur.3 ideal değil mi?
Biliyorum da artık oyun sıkıntı çıkarıyor ben şöyle yeni Böyle şehirlerin tamamını kapayan (İzmir, İstanbul, Londra gibi) Mod yapması kolay bir oyun istiyorum ama imkansızOmsi 2 var. Konak- Tınaztepe arası 304 sürmüştüm bir kere. Güzel yapmışlar modu. ESHOT'un birçok otobüsü var oyunda mod olarak, haritalar da var. Buca haritası var, Çiğli de var. Hatta ben de Egekent 2 haritası yapacaktım da üşenmiştim, baya uğraşmak gerek.
Urla'da gördüğümü hiç hatırlamıyorum
Ben korkuyom mesela Kadifekaleden dolayısıyla 33'ten o videoları görünce tüylerim diken diken oluyor33'ün içindeki max tipler full hdEkli dosyayı görüntüle 71855
Hava Şehitliğinden ötesine gitmeyin yeter,kalan taraflar güzel yerlerdir,halama giderken en çok kullandığım hattır ve çok bi cacık olmazsanız ısırmıyorlarBen korkuyom mesela Kadifekaleden dolayısıyla 33'ten o videoları görünce tüylerim diken diken oluyor
Binilmemesi gereken bir hat mı ? Önceden de hiç binmedim ama binecek olsam korkarım.Ben korkuyom mesela Kadifekaleden dolayısıyla 33'ten o videoları görünce tüylerim diken diken oluyor
Üstteki mesajı okudunuz mu hocam, 33"e binerken alacağınız tedbiri yazdımBinilmemesi gereken bir hat mı ? Önceden de hiç binmedim ama binecek olsam korkarım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.