A
Ata Bey
Yorumları bekliyorum
En haklı isyan olabilir.Bebek arabasıyla yürüyen merdivenden şikayet eden yolcu
"Çocuğumuz var, bebek arabalı bir şekilde ne zaman gelsek hep arızalılar. Ulukent durağında hem iniş hem çıkış her iki tarafta bu nasıl bir belediyecilik? En azından bazen asansörü çalışırdı, şimdi o da çalışmıyor. Hadi biz çocuğumuzu aldık, bir elimizde de bebek arabası. Hastası olan, engelli olan insanlar ne yapacaklar? Yaşamasınlar mı? Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Seçim olduğunda herkes canla başla oy için her türlü vaatlerde bulunuyor. Seçim sonrası bir kişiyi bile göremiyoruz. Gerçekten çok yazık Menemen'e ve İzmir'e, bu hiç yakışmıyor."
Ama şimdi şoförlere çok şey yapıyorlar. Sabah seferlerinde gayet güleryüzlüler ben de onlara kolay gelsin falan digprukama şimdi kalkıp otobüsün önünde kocaman Bornova Metro yazıp "Bornova Metrodan geçer mi" diyen birini ben de tersleeim yaniUlaşımımızdan ziyade ilk önce şoförlerde değişiklik yapılmalı,eski (çok da değil 10 sene falan önce) ne de güleryüzünden ödün vermeyen şoförlerimiz vardı,şimdi bakıyorsun,hani şehrin yabancısısın,bilmiyorsun, diyorsun ki (sallıyorum 285'e bindin)
"Buca belediyeden geçer mi?"diyorsun,ya tersliyorlar ya da "geçmez " deyip savuşturuyorlar.
Şoförlere önem vermedikçe altında ne araç varsa kullanmayı hak e-de-mez
Başlık ta "İzban yürüyen merdiven hiç çalışmıyor"En haklı isyan olabilir.
Onlar zaten dediğiniz gibi,kalkıp da 490'a konaktan geçer mi diye soranını görmüşlüğüm var.Ama şimdi şoförlere çok şey yapıyorlar. Sabah seferlerinde gayet güleryüzlüler ben de onlara kolay gelsin falan digprukama şimdi kalkıp otobüsün önünde kocaman Bornova Metro yazıp "Bornova Metrodan geçer mi" diyen birini ben de tersleeim yani
Ama şimdi kim bilir şoförler başka neler yaşıyorlar Bu arada şimdi İzmiri temsil eden çok güzel fotolar geliyorOnlar zaten dediğiniz gibi,kalkıp da 490'a konaktan geçer mi diye soranını görmüşlüğüm var.
Benim burada dediğim,sanki seni zorla o koltuğa mıhlamışlar,somurtarak orada öylecene dur mu dediler yani.
Hindistandaki trenler mi? Gülmekten ölüremAma şimdi kim bilir şoförler başka neler yaşıyorlar Bu arada şimdi İzmiri temsil eden çok güzel fotolar geliyor
İki yönlü bir de ahwgwudjBornova Metroda 59 sırası
Ekli dosyayı görüntüle 70677
481'i de atıcam şimdiBornova Metroda 59 sırası
304'ün kuyruğu temsilen de bir şey atar mısınız?481'i de atıcam şimdi
Tabiki öbür ulaşım oyunundan atarım az sonra304'ün kuyruğu temsilen de bir şey atar mısınız?
İnciraltı'ndan Balçova'ya gitmek için 480 varken 481'e binmenin verdiği etki
49'dan sonra başka gereksiz hat açılacağını söylediğimde
Bundan da kalabalığı 304'ü sabırsızlıkla bekliyorumBornova Metroda 59 sırası
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.