A
Ata Bey
burda biraz az var ama toplamda 123 kişi bekliyor
İşte benim Oğlum beeeburda biraz az var ama toplamda 123 kişi bekliyorEkli dosyayı görüntüle 70684Ekli dosyayı görüntüle 70685Ekli dosyayı görüntüle 70686
Başka ne isteriz?Karşınızda Halkapınar Metroİşte benim Oğlum beee
İzban
Cemil hala Karşıyakalılara yaranma peşindeBebek arabasıyla yürüyen merdivenden şikayet eden yolcu
"Çocuğumuz var, bebek arabalı bir şekilde ne zaman gelsek hep arızalılar. Ulukent durağında hem iniş hem çıkış her iki tarafta bu nasıl bir belediyecilik? En azından bazen asansörü çalışırdı, şimdi o da çalışmıyor. Hadi biz çocuğumuzu aldık, bir elimizde de bebek arabası. Hastası olan, engelli olan insanlar ne yapacaklar? Yaşamasınlar mı? Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Seçim olduğunda herkes canla başla oy için her türlü vaatlerde bulunuyor. Seçim sonrası bir kişiyi bile göremiyoruz. Gerçekten çok yazık Menemen'e ve İzmir'e, bu hiç yakışmıyor."
şu oyunun hastasıyım ya,ama bi otobüse 17 kapasite çok saçma
oyun adı ne?şu oyunun hastasıyım ya,ama bi otobüse 17 kapasite çok saçma
steamde modsuz olmuyor
3. oyunu çıkıyor seneye sinematik fragman yayımlandışu oyunun hastasıyım ya,ama bi otobüse 17 kapasite çok saçma
steamde modsuz olmuyor
Transport Fever 2 ama 3. Bekleyin seneye çıkıcak zatenoyun adı ne?
Birde City Bus Managerda Eshot müdürü olabiliyoruzOMSI 2 de var o oyun da çok güzel. İzmir harita modları ve Eshot otobüs modları da var. Otokar Kent, Temsa Avenue LF, Mercedes Benz Conecto G ve Solaris Urbino 18 otobüslerinin modları var.
Şimdi halk için çalışıcak Eshot müdürü (ben) göreve geçtim hadi bakalım (her şey sıfırdan ama olsun)Birde City Bus Managerda Eshot müdürü olabiliyoruz![]()
Ben de bir an önce oyunu yükleyip Eshot müdürü olmalıyımŞimdi halk için çalışıcak Eshot müdürü (ben) göreve geçtim hadi bakalım (her şey sıfırdan ama olsun)
Kaç dolar oyun?Birde City Bus Managerda Eshot müdürü olabiliyoruz![]()
Kaç dolar oyun?
Ooo çok pahalıymış ben gidiyim euro truck'a devam edeyimEkli dosyayı görüntüle 70693
İndirimdeyken bu Complete Edition alın ekstra dlcler içeriyor. Dlcler den biri bir sürü otobüs ekliyor obürü elektrikli otobüsleri ve sonuncusu da tur otobüsü bu arada istediğiniz şehiri seçebilip ekstra otobüs modu yüklebilirsiniz(Türkçe ama para miktarını seçerkenki ekranda haritayı büyütün ben unuttum ve harita Gaziemir-Narlıdere-Çiğli ve Kavaklıdere arası kaldı![]()
Euro Trucktasa otobüs yok mod uğraştırır beni yaOoo çok pahalıymış ben gidiyim euro truck'a devam edeyim
Anadolu dlc'si gelse daha severimEuro Trucktasa otobüs yok mod uğraştırır beni ya![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.