Oh şükür, onda Solaris vardı, kliması buzdurKemere geldim 249a bincem burdan
Oh şükür, onda Solaris vardı, kliması buzdurKemere geldim 249a bincem burdan
Solarise bin dedim o kadar....Ah Atahan Ah,...Adatepe 2016 kent yeniler Mersinli anca kliması icat edilmemiş araba versin Hakkımı helal etmiyorum
Solarıs yoktu 2016 otokar varSolarise bin dedim o kadar....Ah Atahan Ah,...
e genelde vardı,Solarıs yoktu 2016 otokar var
Dorukların kliması kafasına göre çalışıyor geçen bindiğim 35 AG 9403 plakalı Doruk aracına hem sabah hem öğlen bindim sabah Morg gibi öğlen Conecto klimasından farksız en azından arka kapının önüne oturdum direkt kafanızın yanında kayar cam var aynı araba camı püfür püfür esiyor her hangi bir otobüsteki favori koltuğum orasıbu yazın cehennem sıcağı geçmesi sebebiyle çoğu otobüs var olan ufacık performansını da yitirmiş durumda gözlemledim
procity ve avenue 2013 ler tamamen ölü durumda
2008-9 conectolar da aynı şekilde nemli üflüyor ve performansı bitik
eskiden dorukların kliması buz gibiydi,şimdi idare eder gibi
en iyisi kesinlikle avenue plus,otobüs olarak da klima olarak da en düzgün kondisyondakiler bu model
kent lerin klima ilk geldiğinde buz gibiydi mükemmeldi, şimdi 16 lar kafasına göre çalışıyor 20 ler gidik 22 ler de az bir kısmı sıkıntılı gibi
solarisler de bence performanstan düşmeye başladı ama yine de kliması çalışan solarisler üşütür
Doruk random atabiliyor hattına göre falan da değil, 520'de iyi olan 951'de kötü ,Dorukların kliması kafasına göre çalışıyor geçen bindiğim 35 AG 9403 plakalı Doruk aracına hem sabah hem öğlen bindim sabah Morg gibi öğlen Conecto klimasından farksız en azından arka kapının önüne oturdum direkt kafanızın yanında kayar cam var aynı araba camı püfür püfür esiyor her hangi bir otobüsteki favori koltuğum orası
TCV de bu konuda usta, Manlarda şu aralar deneyimim olmadı ama Cumartesi günü gidecektim bakarım bibu yazın cehennem sıcağı geçmesi sebebiyle çoğu otobüs var olan ufacık performansını da yitirmiş durumda gözlemledim
procity ve avenue 2013 ler tamamen ölü durumda
2008-9 conectolar da aynı şekilde nemli üflüyor ve performansı bitik
eskiden dorukların kliması buz gibiydi,şimdi idare eder gibi
en iyisi kesinlikle avenue plus,otobüs olarak da klima olarak da en düzgün kondisyondakiler bu model
kent lerin klima ilk geldiğinde buz gibiydi mükemmeldi, şimdi 16 lar kafasına göre çalışıyor 20 ler gidik 22 ler de az bir kısmı sıkıntılı gibi
solarisler de bence performanstan düşmeye başladı ama yine de kliması çalışan solarisler üşütür
Bir otobüsteki en iyi koltuk en ön yolcu tarafıdır şüphesizDorukların kliması kafasına göre çalışıyor geçen bindiğim 35 AG 9403 plakalı Doruk aracına hem sabah hem öğlen bindim sabah Morg gibi öğlen Conecto klimasından farksız en azından arka kapının önüne oturdum direkt kafanızın yanında kayar cam var aynı araba camı püfür püfür esiyor her hangi bir otobüsteki favori koltuğum orası
BencedeBir otobüsteki en iyi koltuk en ön yolcu tarafıdır şüphesiz
Yine mersinli sanırım35 AS 8069 kliması çok kötü dışarısı daha serin
Çoğumuzun isteği antarktika soğuklarıKlima derken istenilen klima tarzı nasıl?
Metro gibi morg mu yoksa içerisinin ılıman olması mı?
Örneğin şu an 249'daki Mercedes'in içindeyim içerisi ne soğuk ne sıcak (dışarıdan kesin serin)
Senin benim lokal hattımda ne işin varKlima derken istenilen klima tarzı nasıl?
Metro gibi morg mu yoksa içerisinin ılıman olması mı?
Örneğin şu an 249'daki Mercedes'in içindeyim içerisi ne soğuk ne sıcak (dışarıdan kesin serin)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.