Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımında Klima Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allaha şükürler olsun kalktı son amda yetiştim ama bunun da kliması yok araç 2016 kent #249'A Adatepe Garajı İstiyoruz

Adatepe 2016 kent yeniler Mersinli anca kliması icat edilmemiş araba versin Hakkımı helal etmiyorum

bu yazın cehennem sıcağı geçmesi sebebiyle çoğu otobüs var olan ufacık performansını da yitirmiş durumda gözlemledim
procity ve avenue 2013 ler tamamen ölü durumda
2008-9 conectolar da aynı şekilde nemli üflüyor ve performansı bitik
eskiden dorukların kliması buz gibiydi,şimdi idare eder gibi
en iyisi kesinlikle avenue plus,otobüs olarak da klima olarak da en düzgün kondisyondakiler bu model
kent lerin klima ilk geldiğinde buz gibiydi mükemmeldi, şimdi 16 lar kafasına göre çalışıyor 20 ler gidik 22 ler de az bir kısmı sıkıntılı gibi
solarisler de bence performanstan düşmeye başladı ama yine de kliması çalışan solarisler üşütür

bu yazın cehennem sıcağı geçmesi sebebiyle çoğu otobüs var olan ufacık performansını da yitirmiş durumda gözlemledim
en iyisi kesinlikle avenue plus,otobüs olarak da klima olarak da en düzgün kondisyondakiler bu model
kent lerin klima ilk geldiğinde buz gibiydi mükemmeldi, şimdi 16 lar kafasına göre çalışıyor 20 ler gidik 22 ler de az bir kısmı sıkıntılı gibi
solarisler de bence performanstan düşmeye başladı ama yine de kliması çalışan solarisler üşütür
Dorukların kliması kafasına göre çalışıyor geçen bindiğim 35 AG 9403 plakalı Doruk aracına hem sabah hem öğlen bindim sabah Morg gibi öğlen Conecto klimasından farksız en azından arka kapının önüne oturdum direkt kafanızın yanında kayar cam var aynı araba camı püfür püfür esiyor her hangi bir otobüsteki favori koltuğum orası

Dorukların kliması kafasına göre çalışıyor geçen bindiğim 35 AG 9403 plakalı Doruk aracına hem sabah hem öğlen bindim sabah Morg gibi öğlen Conecto klimasından farksız en azından arka kapının önüne oturdum direkt kafanızın yanında kayar cam var aynı araba camı püfür püfür esiyor her hangi bir otobüsteki favori koltuğum orası
Doruk random atabiliyor hattına göre falan da değil, 520'de iyi olan 951'de kötü ,

• Beğen
Tepkiler: Kav
TCV de bu konuda usta, Manlarda şu aralar deneyimim olmadı ama Cumartesi günü gidecektim bakarım bi

• Beğen
Tepkiler: Kav
Bir otobüsteki en iyi koltuk en ön yolcu tarafıdır şüphesiz

Klima derken istenilen klima tarzı nasıl?

Metro gibi morg mu yoksa içerisinin ılıman olması mı?

Örneğin şu an 249'daki Mercedes'in içindeyim içerisi ne soğuk ne sıcak (dışarıdan kesin serin)
Çoğumuzun isteği antarktika soğukları
Ve bunu bugün bir Belde'de ve bir Doruk İzulaş'ta yakaladım

Geri
Üst Alt