bazı dolmuşlar gibi yolcuyu paslıyorlar diğer araca (tek fark dolmuş bas-konuş ile işini görüyor)Evet arkadan bu araç geliyordu ama diğer araç muhtemelnen Çakılıydı bizim 5 dk kadar gerimizde idi
bazı dolmuşlar gibi yolcuyu paslıyorlar diğer araca (tek fark dolmuş bas-konuş ile işini görüyor)Evet arkadan bu araç geliyordu ama diğer araç muhtemelnen Çakılıydı bizim 5 dk kadar gerimizde idi
Bu aracı yaklaşık 1 ay önce falan 240 hattında görmüştüm şaşırmıştım mersinli bazen Karşıyaka hatlarına araç yolluyor35 ATD 003 servis dışı olarak bizim durağa gelip 249 oldu bomboş araçla gidiyoruz
Şaşırmana gerek yok yeni araçlar gelince yeni foça kooperatifi eski araçların çoğunu satmaya karar verdi ve bazıları İstanbula satıldıDün akşam 21.00 sularında İzmir-İstanbul otoyolunuda Susurluktaki Shell’de 35 BMG 821 (sonu tam doğru olmayabilir) plakalı bir İztaşıt vardı. Fotosunu çekemedim. Kaplaması büyük oranda sökülmüştü. Muhtemelen satılmıştır. Yeni otobüs aslında.
Keşke satmasaydı Menemen'e verseydi.Şaşırmana gerek yok yeni araçlar gelince yeni foça kooperatifi eski araçların çoğunu satmaya karar verdi ve bazıları İstanbula satıldı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.